UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESKİ SURVİVOR YILDIZLARI AİLE OLDU! EFSANELER YARIŞIYOR!

Survivor’ın çok ses getirmiş eski yarışmacıları, TRT 1’in beğeniyle izlenen ve artık bir klasiğe dönüşmüş yarışma programı Aileler Yarışıyor’a konuk oluyor.

ESKİ SURVİVOR  YILDIZLARI AİLE OLDU! EFSANELER YARIŞIYOR!

Survivor’a katıldıkları dönemde programın en çok konuşulan isimleri olmayı başarmış beş eski yarışmacı, Semih, Cumali, Nagehan, Birsen ve Berna’dan oluşan Survivor takımı, bu hafta Aileler Yarışıyor’da “Efsaneler” adıyla yarışacak.


SEMİH HER ZAMANKİ GİBİ ÇOK GERGİN


Ufuk Özkan’ın sunduğu Aileler Yarışıyor’un bu hafta yayınlanacak bölümünün fragmanı ise şimdiden ses getirdi. Kıyasıya bir rekabetin yaşanan yarışmanın fragmanında Survivor masasının rakiplerinin, masanın kaptanı Semih Öztürk’e zaman zaman zor anlar yaşattığı görülüyor.

Seyircinin hem Survivor’dan hem de ondan önce katıldığı Ütopya adlı yarışma programından gergin halleriyle hatırladığı Semih Öztürk, rakip masanın Survivor’daki performansına dair eleştirilerini duyunca bir hayli sinirleniyor.

İzleyicinin hem eğlenceli hem de heyecanlı anlara da tanık olacağı ve final için çekişmeli sahnelerin yaşandığı bölüm bu cuma günü izleyici ile buluşacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsurvivor