UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MİAMİ’DEKİ ÜNLÜ OTELİ SATIN ALDI!

Bilgili Grubu Amerika’da büyümeye devam ediyor. Miami’deki, ünlü Raleigh Otel’i satın aldı!

MİAMİ’DEKİ ÜNLÜ OTELİ SATIN ALDI!

Bilgili Grubu, Manhattan 5. Cadde’deki Gucci binası yatırımından 6 ay sonra, Tommy Hilfiger ve Doğuş Holding’in sahibi olduğu Miami’nin ünlü oteli Raleigh Otel’i de 103 milyon dolar karşılığında satın aldı.

 Bilgili bu projede de, daha önce Türkiye’de birçok yatırım yaptığı Almanya merkezli Deutsche Finance ile New York’un önde gelen firmalarından SHVO ile ortaklık yaptı.

Bilgili Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, South Beach’teki art deco tasarımının eşsiz bir örneği olan ve 1947 yılında LIFE dergisi tarafından “Amerika’nın en güzel havuzu” seçilen havuzuyla ünlü olan oteli satın almaktan mutluluk duyduklarını açıkladı.

Bugüne kadar Türkiye’ye 500 milyon doların üzerinde yabancı sermaye getiren ve Türkiye’de yönettiği gayrimenkul portföy büyüklüğü 2 milyar doların üzerine çıkan Bilgili Grubu, Amerika’da yaptığı ikinci yatırımla yönettiği portföyü dünyanın bir diğer önemli şehrine de taşımış oldu.

Küresel ölçekte başarıyla yatırım yapan ve yatırım danışmanlığı hizmetleri veren ender Türk şirketleri arasında olan Bilgili Grubu, elde ettiği kazançla ve uluslararası ortaklarının desteğiyle Türkiye’de yeni projelere sermaye aktarmaya devam edecektir.

Bilgili, bu proje için de tüm yönetim hizmetlerini Türkiye merkezli olarak verecektir.

Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili “Amerika’da yaptığımız ikinci yatırımımız dolayısıyla Deutsche Finance ve SHVO ile olan ortaklığımızı pekiştirdiğimiz için oldukça heyecanlıyız. New York’taki ilk binamızı satın almamızdan sadece 6 ay sonra böylesine bir yatırım sürecini daha sonlandırarak, önemli bir başarı sağladık.

Türkiye’deki ekibimizle birlikte sadece ülkemizde değil, uluslararası gayrimenkul piyasasında da özel projeler geliştirmeye devam ederek, bu sektörün önde gelen şirketleri arasına katılacağız.” dedi.

W İstanbul, Akaretler Sıraevler, Bodrum Bodrum, Radisson Blu Conference & Airport Hotel ve One Ortaköy gibi birçok projeyi hayata geçiren Bilgili Holding; 2012’den bu yana holding bünyesindeki BLG Capital ile 500 milyon doların üzerinde yabancı sermayeyi Türkiye’ye getirerek Republika Academic Aparts, Soho House İstanbul, Parkorman, Galataport, The Peninsula İstanbul ve VK108 gibi prestijli projelere de imzasını atmıştır.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbilgili holding