UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAHTE ESTETİKÇİ CEZAEVİNDEN KAÇTI!

Adana’da internet üzerinden kendisini “estetik uzmanı” olarak tanıtıp, biri erkek 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı gerekçesiyle 6 yıl hapis cezasına çarptırılan kuaförün “taksirle yaralama” suçundan yargılanmasına devam edilirken, sanığın bulunduğu açık cezaevinden kaçtığı ortaya çıktı.

SAHTE ESTETİKÇİ CEZAEVİNDEN KAÇTI!

Başka bir suçtan dolayı Adana’da yattığı açık cezaevinden kaçtıktan sonra Patnos Açık Cezaevi İnfaz Kurumu’na gönderilen sanığın yaklaşık 2.5 ay önce yine cezaevinden kaçtığı belirtildi.

Adana 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada mahkeme hakimi, sanık Soner Gülnaz'ın hırsızlık suçundan dolayı yattığı Ağrı Patnos Açık Cezaevi İnfaz Kurumu’ndan kaçtığı için Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmada hazır edilemeyeceğinin bildirildiğini söyledi.

Patnos Açık Cezaevi İnfaz Kurumu’ndan mahkemeye verilen bilgide, sanık Gülnaz’ın Mersin'in Erdemli ilçesinde işlediği "hırsızlık" suçundan dolayı 5 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve bu cezasını çekerken 28 Kasım 2018'de cezaevinden kaçtığı belirtildi.

Müşteki hemşire Merve Keleş'in de katılmadığı duruşmada mahkeme hakimi, sanık Gülnaz’ın savunmasının alınması için hakkında yakalama kararı çıkartılmasına hükmetti.

Hakim, dudak dolgusu sırasında yaralandığı iddia edilen müşteki Merve Keleş'i, yüzünde sabit iz olup olmadığı, dudaklarda oluştuğu belirtilen fonksiyon bozukluklarının işlev yitimi, işlevde sürekli zayıflama olup olmadığı konularında rapor düzenlenmesi için tam teşekküllü bir devlet hastanesinin plastik ve rekonstrüktif cerrahi polikliniğine sevk etti.

Duruşma, sanığın yakalanması ve Keleş ile ilgili raporun beklenilmesi için ertelendi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsahte estetikçi  cezaevi