UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞÜKRAN OVALI'DAN BERKAY’A: “DÜŞMANIMIN DÜŞMANI, DOSTUMDUR!”

Berkay’ın ‘YouTube’da sahte tık alıyor’ diye suçladığı Reynmen’e Şükran Ovalı destek çıktı. Oyuncu, Reynmen’in şarkısını paylaşıp fenomene övgü yağdırdı.

ŞÜKRAN OVALI'DAN BERKAY’A: “DÜŞMANIMIN DÜŞMANI, DOSTUMDUR!”

 

Berkay, kısa sürede yaklaşık 95 milyon tıklanarak Türkiye rekoru kıran Reynmen'in başarısını "Bu rakamlar inandırıcı değil. Bu, ancak sahte tıklamayla yapılabilir" diyerek eleştirmişti. Şarkısı ile 24 saatte en çok izlenenler listesinde zirveye yerleşen Reynmen'e önceki gün Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in oyuncu eşi Şükran Ovalı destek verdi.

Şükran Ovalı, Reynmen adıyla bilinen sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş'ın iki yıl önce çıkardığı 'Vovovoy' şarkısının klibini Instagram'da paylaştı.

Oyuncu, şarkının "Bu ortam sevmiyor, boş yapanları" kısmını da söylediği anları sosyal medyada yayınladı.

Şükran Ovalı'nın bu hamlesi, manidar bulundu. Öyle ki oyuncunun eşi Caner Erkin'le Berkay'ın birbirine düşman olduğunu bilmeyen yok. Şükran Ovalı'nın yaptığı bu paylaşım, Reynmen'i hedef alan Berkay'a gol olarak yorumlandı.

Hatta pek çok sosyal medya kullanıcısı da "Şükran Ovalı'nın yaptığı 'Düşmanımın düşmanı, dostumdur' sözünü hatırlattı" yorumu yapmaktan kendini alamadı.

(Takvim)

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBERKAY  CANER ERKİN