UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KENDİSİNİ DÜNYAYA GETİRDİKLERİ İÇİN ANNE BABASINA DAVA AÇACAK

Hindistan'da rağbet görmeye başlayan doğum karşıtı harekete esprili bir bakış açısıyla yaklaşan 27 yaşındaki Raphael Samuel, rızasını almadan kendisini dünyaya getirdikleri için anne ve babasına dava açacak.

KENDİSİNİ DÜNYAYA  GETİRDİKLERİ İÇİN  ANNE BABASINA  DAVA AÇACAK

'Antinatalizm' diye de bilinen ve ahlaken yanlış olduğu gerekçesiyle üremeye karşı çıkan 'doğum karşıtı hareket' için Hindistan'da yeni bir yıldız doğdu.

Bombay şehrinde yaşayan 27 yaşındaki Raphael Samuel, kendini 'antinatalist' diye nitelendiriyor. Samuel, Facebook'ta 'Nihilanand' adında, bir sayfa açtı ve binlerce takipçi edindi. Sayfasını aktif tutan genç, her gün paylaşımlar yaptı ve son olarak da rızasını almadan kendisini dünyaya getirdikleri için anne babasına dava açmayı planladığını açıkladı.

Anne ve babaların kendilerini mutlu etmek için çocuk yaptıklarını ve bencil olduklarını ileri süren Samuel, verdiği bir röportajda kendi ebeveynlerini çok sevdiğini de söylemeden edemedi. Ailesiyle çok iyi ilişkilere sahip olduğunu belirten genç adam, "Ama onlar beni kendi mutlulukları için yaptı" diyerek şöyle devam etti:

"Şu ana dek şahane bir hayatım oldu, ama bir başka yaşamı okul ve kariyer bulma saçmalıklarıyla uğraşmak zorunda bırakmak için bir neden göremiyorum, hele de benden varolması için ricada bulunmamışken…"

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBEBEK