UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE-YUNANİSTAN SURVIVOR’I 1 AYDA FİNAL YAPMALI!..

Dün yazdık, tahminlerimiz hemen doğru çıktı. Acil müdahale gerekli…

TÜRKİYE-YUNANİSTAN SURVIVOR’I 1 AYDA FİNAL YAPMALI!..

Survivor’la ilgili bu sezon Türkiye ile Yunanistan arasında yapılmalı fikri kimden çıktı bilmiyoruz ama büyük bir hata olduğu iki-üç günde ortaya çıktı.

Her tahmini doğru çıkan UçanKuş, zaten bugünkü düşük ratingler ortaya çıkmadan önce yazmış, uyarmıştı; “Türkiye-Yunanistan olmaz” diye…

Bunun nedenlerini de “1-Bir taraf sürekli yabancı dile konuşuyor. 2-Futbol maçı olsa Türkiye-Yunanistan maçı arka arkaya izlenmez, 3-Türkiye’de milletin Yunanlıları tutacak hali yok ya, otomatikman tek taraflı destek söz konusu oluyor, halk içinde rekabet gündeme gelmiyor. 4-Ünlülerin olmaması enteresanlığı yok ediyor.”

Dahası da var ama kısacası baştan sona hata…

Belki düşünce olarak bir koyundan iki post çıkarmak, hem Türkiye, hem Yunanistan’da yayınlanacak programı bir kerede çekmek ekonomik olarak avantajlı diye düşünülse de bu işin yürümeyeceği üstte saydığımız nedenlerden ötürü baştan belliydi. (Ki aynı şartlar Yunanistan için de geçerli)

Dün reçeteyi de yazdık. Survivor’un Türkiye-Yunanistan şekli kısa zamanda final yapmalı…

Mesela bir ay içinde bitirilmeli… Kazanan v.s açıklanmalı…

O arada hazırlık yapılmalı, hemen ünlüler ayarlanmalı ve bildiğimiz Survivor, Mart ayı başına yetiştirilmeli…

Ancak o zaman eski havasını yakalayabilir.

Dünkü sonuçlar da net bir şekilde bunu gösteriyor. Daha üçüncü gününde Fox Haber ile Söz, Çukur, Yasak Elma gibi dizilere de geçilen ama daha önemlisi sadece 5 rating, 11-12 share alabilen Survivor’ın işte net durumu:

Total: 5.52 rating, 11.47 share; AB: 5.85 rating, 12.58 share; ABC1: 5.97 rating, 12.05 share…

Ama Acun Ilıcalı, mutlak bu durumu kurtaracak operasyona en kısa zamanda imza atacaktır. Ilıcalı, Survivor gibi bir markanın bu şekilde kaybolmasına, günden güne erimesine asla izin vermez.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERacun ılıcalı  survivor  dominik