UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

WHATSAPP UYGULAMASINA YENİ ÖZELLİK!

WhatsApp iOS uygulamasına Face ID ve Touch ID ile giriş özelliği geldi iOS üzerindeki WhatsApp uygulaması için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme sayesinde uygulamayı kilitleyerek her açtığınızda Face ID veya Touch ID ile giriş yapabileceksiniz.

WHATSAPP UYGULAMASINA YENİ ÖZELLİK!

WhatsApp için uygulama kilidi pek çok kullanıcının talep ettiği bir özellikti. Bugün WhatsApp iOS uygulamasına gelen güncelleme ile birlikte kullanıcılar bu özelliğe sonunda kavuştular. Artık WhatsApp özelinde uygulama kilidi ekleyerek konuşmalarınızı gizleyebileceksiniz.

BİYOMETRİK UYGULAMA KİLİDİ

Apple’ın biyometrik kimlik doğrulama sistemlerinden her ikisi de yeni özelliği destekliyor. Yani parmak iziniz yardımıyla Touch ID veya Face ID yüz tanıma yöntemiyle WhatsApp uygulamasına giriş yapabileceksiniz. Özelliği açmak için Ayarlar / Hesap / Gizlilik kısmından Ekran Kilidi seçeneğini etkinleştirmeniz gerekiyor. Bu etkinleştirmeyi yaptıktan sonra WhatsApp uygulamasını her açışınızda Face ID veya Tocuh ID ile giriş yapmanız istenecek.

WhatsApp uygulamasının 2.19.20 sürümüyle bu yeni özelliği sizde deneyimleyebilirsiniz. Ancak gelen mesajlar için bildirim ön izleme özelliğini kapatmadıysanız, ekran kilidi özelliğini açmanıza rağmen mesajlarınız görülebilir. Tam anlamıyla gizlilik için bildirim ön izleme seçeneğini de kapatmanız gerekiyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERwhatsapp  apple  android