UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ULUDAĞ'DA BÜYÜK PANİK! ÇOK SAYIDA KİŞİ KAR ALTINDA KALDI!

Uludağ'da büyük panik. Uludağ'da bir otelin çatısından düşen kar altında kalan ve çıkartılan 6 kişi, Bursa'daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

ULUDAĞ'DA BÜYÜK PANİK! ÇOK SAYIDA KİŞİ  KAR ALTINDA KALDI!

Uludağ'da bir binanın çatısından düşen kar kütlesinin altından çıkarılan 6 kişi, tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Uludağ'da PTT Uludağ tesislerinin çatısındaki kar kütlesi, vatandaşların üzerine düştü.

Kar altında kalan vatandaşların kurtarılması için bölgeye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile özel arama kurtarma birliklerinden ekipler, sağlık görevlileri gönderildi.

İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, ekiplerce çıkarılan 6 kişinin, Bursa'daki sağlık kuruluşlarında tedavi altına alındığını bildirdi.

Arama kurtarma ekiplerinin bölgedeki aramaları sürüyor.

Uludağ 1. Bölge'de bir binanın çatısından düşen karlar nedeniyle çok sayıda vatandaş kar altında kaldı. Bursa Valiliği , “Uludağ 1. Bölgede bulunan ve kullanılmayan PTT Binasının çatısından düşerek kar altında kaldığı tahmin edilen 6 kişi, Jandarma Arama Kurtarma ve AFAD ekiplerince kurtarıldı. Bölgede her ihtimale karşı arama ve mevcut karı temizleme ve kaldırma çalışmaları devam ediyor” açıklamasını yaptı. Gazeteci Süleyman Selim Akyüz, dehşet anlarını anlatırken 'Vatandaşları susturduk, ses gelip gelmediğini kontrol ettik. Bir kişiyi de karın altından ses duyarak kurtarabildik' dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERULUDAĞ