UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ENDER SARAÇ'IN 15 YIL ÖNCEKİ EŞİ 1 MİLYON TAZMİNAT İSTEDİ!

Diyetisyen ve beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç, 15 yıl önce boşandığı eşi tarafından açılan tazminat davasıyla gündemde. Saraç’ın eski eşi tam 1 milyon liralık tazminat davası açtı.

ENDER SARAÇ'IN 15 YIL ÖNCEKİ EŞİ 1 MİLYON TAZMİNAT İSTEDİ!

Şimdilerde boşanmalar ve tazminat davaları oldukça sık karşılaşılan haberler ama Dr. Ender Saraç’a eski eşi tarafından açılan tazminat davasının detayları biraz ilginç…

Ünlü diyetisyen Ender Saraç, şu sıralar 15 yıl önce boşandığı eşinden yıllar sonra gelen 1 milyon liralık tazminat davasıyla konuşuluyor.

13 yıldır da güzel bir birlikteliği devam eden Saraç, 15 yıl önce boşandığı eşinden gelen tazminat davasıyla şaşırdı.

Diyetisyen ve beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç'ın, boşandığı eski eşi Sevgi Saraç İstanbul Aile Mahkemesi'ne tazminat ve nafaka davası açtı.

Tazminat davasında Sevgi Saraç'ın amacının milyoner olmak olduğunu öne süren Ender Saraç'ın avukatı, "İstanbul 14. Aile Mahkemesi davacı lehine aylık 7 bin 500 lira nafakaya hükmetmiş ve taraflar boşanmıştır. Davacı Boğaz'da lüks daireler kiralayan bir emlak komisyoncusudur. Müvekkilimin milyonlarca mal varlığı yoktur. Ayrıca aylık 7 bin 500 lira yoksulluk ve 5 bin lira tedbir nafakası ödemektedir" diyerek davanın reddini istedi.

Mahkeme, davacı Sevgi Saraç'ın maddi manevi tazminat talebini kabul ederek Ender Saraç'ın 500 bin lira maddi ve 500 bin lira manevi olmak üzere 1 milyon lira tazminat ödemesine karar verdi.

Ender Saraç da mahkemenin bu kararı üzerine istinaf mahkemesine gitme kararı aldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERENDER SARAÇ