UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YOKSA ŞEVVAL SAM’I YANLIŞ MI TANIDIK?

“ Yasak Elma” setinde yaşandığı iddia edilen taciz olayı bitti, yeni polemik başladı. O iddia Şevval Sam’ı ve Talat Bulut’u karşı karşıya getirmiş, taraflar uzun süre gündemden düşmemişti... Bakalım kürk meselesi aynı tarafları yine karşı karşıya getirecek mi?

YOKSA  ŞEVVAL SAM’I  YANLIŞ MI  TANIDIK?

Dizi setinde yaşananlar, geçen yıla damga vurmuş, taciz iddiasının tarafları mahkeme kararını aşan atışmalarıyla, olayı biraz reklam, biraz gurur meselesi haline getirmişti.

Tartışmalar mahkeme kararıyla yavaş yavaş son bulurken yaşananlarla ilgili Şevval Sam ve Talat Bulut'un “Gereksiz Varlıklar” polemiği akıllarda kaldı.

Bu polemikte mahkemeye taşındı, davacıların tazminat miktarları meseleye ciddi mi yoksa gayriciddi mi yaklaşmalı? ikilemi yarattı.

reklam mı, gerçek mi?

İzleyici neredeyse diziyi bırakıp bu iddialar üzerine yoğunlaştı, taciz iddiası ve sonrasında olanlar dizinin ratinglerini aşağı çekti…

KÜRK GERİLİMİ!

“Yasak Elma”da yine gergin hava…

Bu kez yaşananların tarafı Şevval Sam, polemik sebebi ise bir gerçek kürk!

Dizide giydiği kürk yakalı palto nedeniyle büyük eleştiri alan Sam, gösterdiği tavır ve son günlerde konuşulduğu olaylarla, nerede o eski Gülbeyaz dedirtti...

KÜRK AÇIKLAMASI

Şevval Sam,  tepkilere karşılık, “Bir yaşam hakkı savunucusu olarak bilgim harici bana gerçek kürk giydirildiğini öğrenip büyük üzüntü duydum. Kürke karşıyım. Bundan böyle dizide gerçek ya da imitasyon hiçbir şekilde kürk giymeme kararı aldım.” İfadelerini kullandı.

Reklam mı, değil mi? Sorusu...

Bu olay Sam ile birlikte Yasak Elma dizisini de gündeme getirdiğinden, reklam mı ,değil mi? sorusu yine kafaların bir köşesinde yer buldu kendine...

ŞEVVAL SAM DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Kürk krizini atlatmaya çalışan Şevval Sam’la ilgili bir iddia daha ortaya atıldı. Oyuncunun yeni sezonda olmayacağı, yerine Hande Ataizi’nin geleceği TV kulislerinde dolaşmaya başladı. Yapımcı Fatih Aksoy “Şevval Sam bir yere gitmiyor. Hande Ataizi’yle görüşmeler sürüyor. Hande’ye senaryoda başka bir rol yazılacak” dedi. Hande Ataizi’nin kadroya katılmasının kimse için bir sorun yaratmayacağını da söyledi.

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşevval sam