UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

18 YAŞINDAKİ TUĞÇE'Yİ, BABASI UYURKEN TÜFEKLE ÖLDÜRDÜ!

Adana’nın Kozan ilçesinde 18 yaşındaki Tuğçe Tatar uykusunda korkunç bir cinayete kurban gitti. Katili ise babasıydı. Cani baba, cinayetin ardından oğlunu arayarak Tuğçe'yi yanlışlıkla vurduğunu anlattı.

18 YAŞINDAKİ  TUĞÇE'Yİ, BABASI  UYURKEN TÜFEKLE ÖLDÜRDÜ!

Cinayete kurban giden Tuğçe'nin ise yaklaşık 10 gün önce sosyal medya hesabından babasına serzenişte bulunarak "Ve baban varmış gibi hissetmezsin hiçbir zaman. Bir şeyler paylaşabileceğin bir baba figürün hiç olmaz" mesajını paylaştığı ortaya çıktı.

Korkunç cinayet; Tavşantepe Mahallesi'nde üzerindeki bir evde meydana geldi. Tuğçe Tatar (18) adlı genç kız gece geç saatlerinde uykusunda tüfekle vurularak öldürüldü.

OĞLUNU ARADI: YANLIŞLIKLA VURDU

İddiaya göre, genç kızın babası K.T. gece geç saatlerinde oğlunu telefonla arayarak kızını yanlışlıkla vurduğunu ve kendisinin de ilaç içtiğini söylediği, oğlunun ise bu durum üzerine polis ekiplerine haber verdiği öğrenildi.

Olay yerine gelen ekipler kapıyı açması için K.T.’ye seslendi. Polisler çağrısına cevap alamayınca kapıyı zorla açtılar. Ekipler genç kızı vurulmuş halde bulurken, genç kızın babası K.T.’yi gözaltına aldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERadana  cinayet