UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUHTEŞEM DÖRTLÜ!

Yılmaz Erdoğan’ın yapımcılığını yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği film Organize İşler 2, Sazan Sarmalı'nın misafirlerini ağırlayacağı özel buluşma bugün Beyoğlu’nda bulunan Soho House adli mekânda gerçekleşti.

MUHTEŞEM DÖRTLÜ!

Organize İşler 2, Sazan Sarmalı' filminin misafirlerini ağırlayacağı özel buluşma bugün gerçekleşti.

Geceye gelenler arasında Cem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül ve Şahan Gökbakar’da vardı. Gece hakkında konuşup filmi değerlendirdiler. Son günlerde yaşanan sinema krizine değindiler.

2019 yılıyla birlikte sinema bilet fiyatlarına yapılacak muhtemel fiyat artışının oluşturduğu tartışma krize dönüşüp sinema biletlerini patlamış mısır ve içecekle birlikte satmaya çalışan salon işletmecileri, film yapımcıları tarafından boykot etmişti. Bu duruma birçok sanatçı ve yönetmende destek vermiş konu meclise kadar taşınıp Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Beştepe’de geçtiğimiz gün yönetmenleri ağırlayıp görüşmüştü.

Konu ile ilgili Cem Yılmaz; “Aslında bizim üreten, yazan, çizen ve oynayan insanların pek hak etmediği bir süreç yaşandı.3 -5 ay bizim istemediğimiz bir şekilde geçti. Demek ki kaderimizde bu da varmış. Demek ki bizim örfümüzü âdetimizi bilmeyenler hata yapabilirler. Bizim burada 4’ümüz değil sadece burada olan değil bizim dışımızda yazan-çizenlerin bir sorumluluğu var. Tatsız bir şey yaşandı. Bir tatsızlık yaşandı umarım olay tatlılığa bağlanmıştır. Şimdi çok güzel bir film izledik. Herkes işini çok güzel yapmış” şeklinde konuştu.

Flim ile ilgili sorulara Şahan Gökbakar; bu gece organize işlerin gecesi. Buradaki yapılan filmler hepimizin filmleri. Yıllardır bizi izleyen seyircimizi güldürmek için çabalıyor herkes. Çok güzel bir film olmuş. Ben çok beğendim şeklinde konuştu.

Film hakkında sorulara Mahsun Kırmızıgül; “Her şeyden önce ben bu dayanışmayı çok güzel buluyorum. Bence konuşacağımız tek şey bu akşam Organize İşler, çok güzel bir filim çok güzel çekilmiş” şeklinde yanıtladı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13