UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BERKAY ARDA’YI AĞZINA ALMADI!

Son günlerde futbolcu Arda Turan ile arasında yaşanan kavgayla gündemden düşmeyen ve davalık olan Berkay verdiği konserde, malum konuyla ilgili konser öncesi kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

BERKAY ARDA’YI AĞZINA ALMADI!

Berkay,sahnedeki konuşmasında Arda Turan’ın adını dahi geçirmeyip, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına, geldikleri için teşekkür ederek kısa bir konuşma yaptı.

Berkay, bazı şeyleri çok uzun uzun anlatmak istemediğini söyleyerek bu hayatta her şeyden vazgeçebildiğini dile getirip, evladından vazgeçemeyeceğini üzerine basarak söyledi.

Berkay, geri kalan ömründe bundan sonraki yaşayacağı durumlar için kızının yüzünü yere düşürmeyeceğine namusu ve şerefi üzerine yemin etti.

NELER OLMUŞTU?

Arda Turan- Berkay kavgası son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. “Arda Turan- Berkay Şahin kavgası neden olmuştu?” sorusu dava haberinin gündemde yer almasının ardından araştırılıyor. Futbolcu Arda Turan ile Berkay geçtiğimiz yıl Emirgan'daki bir gece kulübünde kavga etmiş, iddialara göre; Arda Turan, Berkay'ın eşi Özlem Şahin'e tacizde bulunmuştu. Arda Turan’ın söylediği sözleri duyan Berkay ve Turan arasında gerginlik meydana gelmişti. Kavga sonrası Arda Turan, belindeki tabancayla Berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye gitmişti. Konuya ilişkin açılan davanın görülmesi geçtiğimiz gün görülmüştü. Görülen ilk duruşmadan sonra mahkeme davayı 19 Haziran'a ertelenmişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERberkay  özlem ada şahin  arda turan