UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BUSE'DEN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM!

Kemer'de 7 gün önce meydana gelen hortum felaketinde annesiyle birlikte bulunduğu otomobilin sürüklendiği Ağva deresi'nde kaybolan Kader Buse Acar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı yazı yürek burktu.

BUSE'DEN  YÜREK BURKAN  PAYLAŞIM!

Kader Buse Acar'ın, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un bir konferansına katıldığı ve kendi adına kitabını imzalattığı ortaya çıktı. Başbuğ'un, '20. Yüzyılın En Büyük Lideri Atatürk' adlı kitabına, 'Kader Buse Acar'a sevgilerimle' diye yazıp imzaladığı görüldü.

KEPÇELİ ARAMA

Diğer yandan Devlet Su İşleri'ne ait bir kepçe, Ağva Deresi'nin denizle birleştiği noktada kumu kazıp arama çalışmalarına destek verdi. Dereyi boydan 7 gündür tarayan ekipler, taşınan alüvyonlarla birlikte Buse Acar'ın derenin denizle birleştiği noktada olma ihtimalini değerlendiriyor.

ARKADAŞLARI GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

Ağva Deresi'ndeki arama- kurtarma çalışmaları sürdürülürken, arkadaşları da Kader Buse Acar için sosyal medyada destek sayfası açtı.

Arama çalışmalarından görüntüleri ve basında çıkan haberlerin kupürlerini paylaşan arkadaşları, Buse'nin okulunda katıldığı bazı etkinliklerde şiir okuduğu anlardan görüntülerini de paylaştı.

Görüntülerde; Kader Buse Acar'ın, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ile Atatürk'ü Anma Günü'nde şiir okuduğu anlar yer alıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbuse  buse acar  kader buse acar