UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAHKEME KARAR VERDI! CANER TOYGAR HAKLI CIKTI!

Esra Erol’da muhteşem bir düğünle evlenen Caner Toygar ve Berke Kentli kısa sure sonra boşanma kararı almıştı. Bu kararın ardından Berke Kentli Caner Toygar ile ilgili iftiralarına özellikle sosyal medya üzerinden devam etti.

MAHKEME KARAR VERDI!  CANER TOYGAR HAKLI CIKTI!

Berke Kentli, boşanma davası devam ederken esi Caner Toygar’ın tehdit ettiğini öne sürmüş ve şiddet uyguladığını iddia ederek 4 yıla kadar hapis isteğiyle dava açmıştı.

Duruşmada söz alan Caner Toygar’ın avukatı Ahmet Faruk Kuran, müvekkile isnad edilen suçlarla ilgili olarak müştekinin soyut iddiaları dışında mahkûmiyetine yeterli, her türlü şüpheden uzak, kesin ve inandırıcı somut delil bulunmadığından müvekkili hakkında beraat kararı verilmesini talep etti.

Bugün görülen davada bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı. Mahkeme kararıyla Caner Toygar beraat etti. Mahkeme çıkısı açıklama yapan Toygar; "Çok şükür bir haksızlıktan daha kurtuldum. Bunların hepsinin iftira olduğu ispatlandı. Şimdi Allah’ın izniyle tek istediğim boşanma davasının da bir an önce sonuçlanması" şeklinde konuştu.


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERberke kentli  caner toygar