UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARDA-BERKAY OLAYIN DETAYLAR ORTAYA ÇIKIYOR!..

Arda – Berkay kavgasının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor! İlk duruşmadan ilk detaylar;

ARDA-BERKAY OLAYIN DETAYLAR ORTAYA ÇIKIYOR!..

Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre; Berkay, duruşmadaki ifadesinde, Arda'nın hastaneye geldiğinde merminin silahının ağzında olduğunu ve Arda'nın 'Ben Bayrampaşalıyım bana bir şey olmaz' dediğini söyledi.

ARDA TURAN'IN İFADESİ: İFTİRA

Arda Turan ifadesini yazılı olarak sundu, herhangi bir açıklama yapmadı. Berkay'ın avukatları, ifadeyi sözlü olarak dinlemek istedi. Bunun üzerine futbolcu, "Kolum çarptı iddialarını kabul etmiyorum, karşı tarafın söyledikleri iftira" dedi.

Berkay ise "Arda yalan söylüyor, eşime 'çok güzelsin evli olmasan ya da olmasam seni kaçırmazdım' dedi" şeklinde konuştu.

BERKAY'IN AYLIK GELİRİ ŞOKE ETTİ

Duruşmada kimlik tespiti yapılan Arda Turan, aylık gelirinin 300 bin euro olduğunu söylerken, şarkıcı olduğunu belirten Berkay Şahin ise bin lira aylık geliri olduğunu ifade etti.

ARDA TURAN'IN 'GİZLİLİK' TALEBİNE RET

İstanbul Adalet Sarayı'ndaki İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada Arda Turan'ın avukatları, duruşmanın içeriğinin yasaklanması talebinde bulundu. Berkay Şahin ve eşi Özlem Şahin, bu talebin reddini talep etti. Mahkeme, Arda Turan'ın talebini reddederek savunmasını sordu.

ARDA TURAN-BERKAY YÜZ YÜZE

İstanbul 41’inci Asli Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşma öncesi futbolcu Arda Turan, otoparktan adliyeye giriş yaparak duruşmanın görüleceği 3'üncü kata çıktı. Turan, burada bulunan baro odasında duruşmanın başlamasını beklediği sırada Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin adliyeye geldi. Duruşma salonunun bulunduğu koridorda özel güvenlik ve polisler güvenlik önlemleri aldı. Olayın ardından ilk kez hakim karşısında yüz yüze gelen tarafların kimlik tespitin yapılmasının ardından duruşma başladı.

DOĞUM GÜNÜNDE HAKİM KARŞISINDA

Bugün 32'nci yaşını kutlayan Arda Turan, ilk kez görülecek duruşmaya katılarak hakim karşısında ifade verdi.

"EŞİMİ BIRAKIP YARIM SAATE GELİYORUM"

Olaya ilişkin hazırlanan iddianamede, müşteki şüpheli Berkay’ın eşi, olan müşteki Özlem ile 10 Ekim 2018 günü, gece saat 02.30 sıralarında Sarıyer Emirgan’da bulunan “Gizli Kalsın” isimli eğlence mekanına gittiği, burada bulundukları sırada Berkay’ın bir ara yemek yemek için işletmenin giriş kısmında bulunan masaya erkek arkadaşlarıyla geçerek oturduğu, müşteki Özlem’in ise mekanın içerisinde kendi arkadaşlarıyla eğlendiği sırada, şüpheli Arda Turan’ın selamlaştığı Özlem Şahin’e, “Güzel kadınsın, evli olmasaydın seni kaçırmazdım” diyerek cinsel tacizde bulunduğu belirtilmişti.

Yaşanan olay üzerine Özlem Şahin’in mekanın dışında yemek yiyen eşi Berkay’ın yanına giderek olayı anlattığı aktarılan iddianamede, Berkay’ın bunun üzerine Arda’nın yanına giderek, Arda'ya “Eşimi bırakıp yarım saate geliyorum, seninle konuşacağız” dediği, bu sırada Arda'nın yanında bulunan tanık Burak Yılmaz’ın “Ne oluyor, bir sorun mu var?” dediği, Berkay’ın Burak’a “Yok ağabey bir şey, yarım saat sonra geldiğimde konuşuruz” dediği sırada, Arda’nın Berkay’ın burnuna kafa attığı belirtildi.

Turan’ın kafa atmasının ardından arbede yaşandığı anlatılan iddianamede, olayın ardından Berkay’ın hastaneye götürüldüğü Arda Turan’ın yanında 6-7 kişiyle birlikte sabah saatlerinde hastaneye gelerek Berkay ile görüştüğü anlatılmıştı.

“İNDİR O SİLAHI, SEN ARDA TURAN'SIN, BEN BERKAY ŞAHİN'İM”

Arda' Turan’ın yanında getirdiği ruhsatsız “Glock” marka tabancayı çıkararak mermiyi ağzına verdiği ve silahı Berkay’a uzattığı anlatılan iddianamede davamla yaşanan olaya ilişkin şöyle yer verilmişti; “Ardan’ın Berkay’a ‘Senin eşin olduğunu bilmiyordum, yengeyi tanımıyordum, bilsem böyle bir şey yapar mıyım? İstersen vurabilirsin’ dediği, Berkay’ın da Arda’nın elinden tabancayı alarak oturdukları yerdeki yan koltuğa bıraktığı ve 'İndir o silahı, sen Arda Turan’sın, ben Berkay Şahin’im. Daha fazla rezilliğe gerek yok, zaten yaptığın yavşaklık, hatanı kabul edeceksin' dediği, bunun üzerine Arda’nın koltuk üzerinde bulunan silahı alarak 'Bizde yavşaklık olmaz' diyerek yere doğru 1 el ateş ettiği, silah sesi üzerine Arda ve Berkay’ın bulunduğu odaya olay yerinde bulunanların geldiği, Berkay’ın gelen bu kişileri odadan gönderdiği, daha sonra Arda’nın hastaneden ayrılarak evine gittiği anlaşılmıştır. "

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarda berkay