UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CHLOE, SERDAR’A SAHİP ÇIKTI!

Bir içecek firmasının reklam yüzü olan Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan Bebek’teki tanıtımda görüntülendi. Son günlerde evlilikleri hakkında konuşulan dedikodularla ilgili konuşan Chloe, evliliklerinde bir sorun olmadığını üstüne basa basa söyledi.

CHLOE, SERDAR’A SAHİP ÇIKTI!

Chloe'nin, iş için gittiği Amerika'da motordan düşüp trafik kazası geçirmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Suratı dağılmış ve pek çok yerinde kırık meydana gelmişti. Chloe, o kazayla ilgili uzun süreç olduğunu dile getirdi.

Kazayla ilgili sorulara, hiç kimse bilmiyor aslında hiçbir şey paylaşmadım diyen Chloe, kimseyle konuşmadım, hem vücudum kırıldı moralim bozuldu dedi. Bu süreçte Chloe, ailesinin yanına gittiğini ve çok iyi geldiği söyledi.

Muhabirlerin; “Gelemedi yanınıza Serdar Bey’e kırıldınız mı? sorusuna

Chloe,“O zaman benim başımda bir sürü iş vardı. Yakın bir yer değildi ki kolay gelemezdi. Her gün Facetime yaptık hiç kızmadım. Kocam iş yapıyor, ben iş yapıyorum. Birbirimize saygı gösteriyoruz ” şeklinde konuştu.

Son günlerde gündemde olan Yeliz Yeşilmen’in açıklamaları sorulunca Chloe, herkesin kendi fikrinin olduğunu, kendisinin hiç tanışmadığını ve bilmediğini söyleyip, Instagram'da işlerimizi paylaşıyoruz, bizim özel hayatımızı kimse bilemez, biz özel hayatımızda çok mutluyuz. Bizim özel hayatımızı kimse anlayamaz dedi.

Bu fikirler nerden geldiğini bilmediğini söyleyen Chloe, Neden öyle bir fikirleri var, nerden vardılar?  Bilmiyorum her gün kocamlayım, aynı hayatı yaşıyoruz. Instagram bir hayat değil, bir iş. Resimlerim var orda tek. Ama kim çekti? Kocam çekti. Kim çekebilir?  Diyerek son noktayı koydu.

Chloe, parasal konularla ilgili sorulara ise, böyle dedikodular sürekli çıkıyor. Ama öyle bir şey yok. Bizim evde her şey ortak. Kim daha fazla kazanıyor diye bir şey söz konusu değil diyerek teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERserdar ortaç  Chloe Loughnan