UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DOSTLARIN NEŞESİ YERİNDE!

Geçtiğimiz akşam Gürkan Şef’in Arnavutköy’de yeni açtığı mekânın açılışına gelenler arasında Erkenci Kuş ekibi de vardı. Demet Özdemir ve Can Yaman mekânın konseptinden ve yemek çeşitlerinden bahsetti.

DOSTLARIN NEŞESİ YERİNDE!

Gürkan Şef’in Arnavutköy’deki mekânının açılışına katılan Can Yaman ve Demet Özdemir, mekânla ve yemeklerle ilgili, kendilerinin de etçil olduklarını söyleyip favori yemeklerinden bahsettiler.

Muhabirlerin; “Favori yemeğiniz hangisi?” sorusuna Yaman; “Yapması çok zor ama Lahana ve yaprak sarmasını çok seviyorum ”dedi. 

Can Yaman, ayrıca iyi yemek yaptığını söyleyip fakat bu aralar fırsat bulamadığını ama önceden mutfakta çok vakit geçirdiğini dile getirdi.

Demet Özdemir ise, iyi yemek yaptığını söyleyip, ekipçe setten geldiklerini ve Gürkan Şef’i çok başarılı bulduğunu hayranlıkla takıp ettiğini, bütün sosyal medya hesabında Gürkan Şef olduğunu söyleyip övgü dolu sözlerle bahsetti.

2 aydır gözlerinden rahatsızlık yaşayan Can Yaman muhabirlerin, “Gözününüz nasıl oldu?” sorusuna Yaman, “ 2 aydır gözlerimde bir rahatsızlık vardı, Allah’a şükür 2 haftadır iyiyim. Allah düşmanımın başına vermesin” şeklinde yanıtlayıp şuanda iyi olduğunu söyleyerek teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcan yaman  erkenci kuş  demet özdemir