UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALİŞAN'IN “DOST- DÜŞMAN” LİSTESİNDE AKALIN NEREDE?

UçanKuş TV’nin yepyeni programı “Kurtlar Masası” bugün de gündeme damda vurdu. Alişan’ın Demet Akalın’a yaptığı gönderme ilk kez “Kurtlar Masası”nda ekranlara geldi. Peki, Alişan’dan Demet Akalın’a nasıl bir gönderme geldi?

ALİŞAN'IN “DOST- DÜŞMAN” LİSTESİNDE AKALIN NEREDE?

Dün UçanKuş TV’de başlayan “Kurtlar Masası” bugün de ekrana gelen yeni bölümüyle, işlediği haberlerle adından söz ettirdi.

 

  “Kurtlar Masası”nda yer alan habere göre;

Geçtiğimiz günlerde Alişan ve Buse Tektaş, doğacak bebekleri için baby shower partisi düzenlemişti.  Bebek ile ilgili sorulara Alişan, doğacak olan bebekleriyle ilgili her şeyin hazır olduğunu tüm ailenin onu beklediğini söyleyip mutluluğunu ve heyecanını dile getirdi.

 Muhabirlerin; “Demet Akalın ile ilgili bir barışma olacak mı? sorusuna Alişan,

 “O konularla ilgili hiç konuşmayalım. Ben bunu daha öncede söyledim. Ben kimseyle küs değilim, zaten arkadaşlarım ve dostlarım yanımda” şeklinde yanıtladı.

Alişan, Demet Akalın, selam ile gelirse?  sorusuna ise  “ Ben zaten kendi arkadaş çevrem ile o kadar iyi bir çevrem var ki tanıdığım ve değer verdiğim herkesle barışığım.” şeklinde yanıtladı.

Projeyle ilgili soruları yanıtlayan Alişan, ”Görüşüyoruz, konuşuyoruz biri başlasın ki diğerleri gelsin, İbo Show başlasın ki devamı gelsin. Televizyon sektörü bambaşka, biz zamanında program yapıyorduk içinde müzik vardı magazin vardı. Ama şuanda sadece magazin yâda müzik var nasıl deyim Müge Anlı tarzı programlar var onlarında ben yapamayacağım için…  Ara sıra yarışma programları geliyor. Ben 1,5 sene önce program yapıyordum. Bir dizi bir program olacak inşallah” diyerek teşekkür etti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERalişan demet akalın