UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERDAR’IN ÇOCUK ÖZLEMİ!

Geçtiğimiz akşam Serdar Ortaç, Haliç Kongre ve Kültür Merkezi Halkın Yıldızları konseri kapsamında konser verdi. Konser öncesi görüntülenen Ortaç, Konser ile ilgili konuşup, yeni projelerinden bahsetti. Yeliz Yeşilmen’in kendi ve eşi hakkındaki açıklamalara cevap verip, kardeşinin durumu hakkında da bilgi verdi.

SERDAR’IN ÇOCUK ÖZLEMİ!

Muhabirlerin; Yeliz Yeşilmen’in kendisi ve eşi hakkındaki açıklamaları sorulunca Ortaç, “Benim açıklamalarım Yeliz’in şahsına değildi. Sadece benim ailemi masaya her seferinde yatırıyorlar. Ailemi konuşmalarına ara verin dedim sadece. Ben karımı seviyorum. Oda beni seviyor inanıyorum” şeklinde konuştu. Röportaj sırasında yanına gelen çocuğu seven Serdar Ortaç, “Çocuk özlemi mi? sorularına Ortaç,“ Ben yeğenlerimi seviyorum ailemde de çok bebek var” diyerek kaçamak yanıt verdi.

Yoğun bakımdaki kardeşi hakkındaki sorularına Ortaç, “Canım çok sıkkın, kardeşim daha 35 yaşında 6 aylık çocuğu var. Sürekli hastaneye gidiyorum. Kardeşime şarkı söylüyorum. Kal artık yoksa giderim” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Muhabirlerin çocuk soruları üzerine Ortaç, “Allah kısmet ederse bizde çocuk yapacağız. Artık yoluna bırakalım” diyerek konser vereceği alana doğru gitti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERserdar ortaç  Chloe Loughnan