UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BARIŞIN SEBEBİ BELLİ OLDU!

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın, boşandığı eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile Dubai'ye tatile gitti. Geçen yıl boşanan Okan Kurt ve Demet Akalın ayrılığa çok fazla dayanamamış tekrar barışmıştı. Demet Akalın geçtiğimiz akşam Nakaştepe’de Gece adlı mekânda konser öncesi görüntülendi. Yeni albümü hakkında kısa bilgiler verip Dubai tatilinden bahseden Akalın, Hande Yener barışmasını da es geçmeyerek yeni proje sinyallerini verdi.

BARIŞIN SEBEBİ BELLİ OLDU!

Yeni albümü ile ilgili kısa bilgi veren Akalın, 23 Nisan’da albüm çıkartacağı müjdesini vererek Ayla Çelik, Gökhan Tepe, Tan, Hakan Altun’un da çok yardımcı olduğunu dile getirdi.

Okan Kurt ve kızı Hira ile Dubai'ye tatili dönüşüyle ilgili sorulara ise Akalın; “Karne tatili Hira’ya güzel geçti. Bu sefer güzeldi. Hira’yı gezdirdik. Hira’ya alışveriş yaptık. Ben kendime hiçbir şey almadım. Hangi restorana girsem Türk, Dubai deki tatilde Fatih Ürek ve Özlem Yıldız da eşlik bize eşlik etti. Fatih Ürek, Dubai de bir mekân açıyor. Ben bile dükkân açmayı düşünüyorum” dedi.

Hande Yener ile sosyal medyada takipleşme sorulması üzerine Akalın; “Geçen bir sürü tatsız yıla yazık oldu. Bunca yıl iki değerli sanatçı için geç oldu. Biz müzik adına güzel şeyler yapacağız. Büyük bir kitle var bizi seven. Müzikal anlamda bir şeyler yapacağız ”diyerek Hande Yener ile yeni proje sinyallerini verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdemet akalın hande yener