UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ UYARDI: “ÇAMUR YAĞACAK!”

Meteoroloji’den kritik açıklama. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen uyarılara göre; bölgelerde gerçekleşecek yağışların yer yer çamur şeklinde olması bekleniyor.

METEOROLOJİ UYARDI: “ÇAMUR YAĞACAK!”

Bugün İstanbul'da hafif yağmurlu bir hava var. En düşük hava sıcaklık derecesi 8, en yüksek hava durumu sıcaklık derecesi ise 13 derece. %56 oranında bir yağmur yağışı bekleniyor.

Pazar sabahı ise hafta içi çalışan vatandaşlar için oldukça önemli. Pazar günü İstanbul'da hava sıcaklığı biraz daha düşecek. 6 derece en düşük hava sıcaklığı 9 derece i          

se en yüksek hava sıcaklığı olarak dikkat çekiyor. Pazartesi günü İstanbul için güneşli hava dalgası geri gelecek.

ÇAMUR ŞEKLİNDE YAĞIŞ BEKLENİYOR!

Yapılan son değerlendirmelere göre, Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının güneybatılı akışlarla birlikte bu akşam saatlerinden itibaren ülkemizin batı kesimlerini etkilemesi beklemektedir.

Toz taşınımının Cumartesi akşam saatlerine kadar başta güneybatı kıyılarımız olmak üzere Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de yer yer etkili olacağı tahmin edilmektedir.

Toz taşınımı sebebiyle, bu bölgelerde gerçekleşecek yağışların yer yer çamur şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13