UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADANALILAR “CAN DOSTLAR”A AKIN ETTİ!

BKM yapımı “Can Dostlar”a Adana’da ilgi büyük oldu. Adanalılar, “Can Dostlar”ı izlemek için Optimum Avm Avşar Sinemaları’nda gişeye akın etti.

 ADANALILAR “CAN DOSTLAR”A AKIN ETTİ!

İlk 3 gününde 191.726 kişi tarafından izlenerek haftanın şampiyonu olan “Can Dostlar” Adanalı sevenleriyle büyük bir coşku ve çığlıklar içinde buluştu.


Saatler öncesinden gişede kuyruk oluşturan seyirci, yönetmen Tuğçe Soysop, oyuncular Selim Bayraktar, Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Eda Döğer, Dora Dalgıç, Alperen Efe Esmer, İkra Külahlıoğlu, İlknur Külahlıoğlu ve Duru Hoşver’i büyük bir sevgi gösterisiyle karşıladı!

“HERKES CAN DOSTLARIYLA GELMİŞ BURAYA, HARİKASINIZ”

Selim Bayraktar “Sizinle göz göze olmak çok keyifli. Bizi böyle coşkulu, bu kadar heyecanla karşıladığınız için çok teşekkür ederiz. Yalnızca çocuklar değil, özellikle çocukluğunda kilitli kalmış duygularını çözmek isteyen herkes de bu filmi izlemeli” dedi. Yönetmen Tuğçe Soysop ise “Herkes can dostlarıyla gelmiş buraya, harikasınız” dedi.

“BİZ KARDAN ADAM DEĞİL SAĞLAM ADAM SEVERİZ”

Esat Polat Güler ise kalabalığa bir Adana fıkrası anlatarak herkesi güldürdü. Esat, Adana’ya neden hiç kar yağmadığı konusunda olan fıkrasını şu cümlelerle bitirdi: “Çünkü biz kardan adam değil sağlam adam severiz”

Yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un yaptığı, BKM yapımı ‘Can Dostlar’ın senaryosu Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagehan Cemcir, Onur Ümit, Öner Ateş ve Pelin Serin’e ait. Filmin Ana Destekçisi ise "VAKIFBANK SPOR KULÜBÜ".

Yapımcı: BKM – Necati Akpınar

Vizyon Tarihi: 18 Ocak

Yönetmen: Tuğçe Soysop

Senaryo: Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagehan Cemcir, Onur Ümit, Öner Ateş, Pelin Serin

Oyuncular: Selim Bayraktar, Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Eda Döğer, Dora Dalgıç, Taha Sönmezışık, Arda Taşarcan, Alperen Efe Esmer, İkra Külahlıoğlu, İlknur Külahlıoğlu Can Aydın, Duru Hoşver, Damla Ateş, Tuğçe Karabayır, Dilşah Demir, Doğan Akdoğan ve Ünal Yeter ve Onur Atilla

“Can Dostlar” Sosyal Medya Adresleri:

https://twitter.com/candostlarbkm

https://www.instagram.com/bkmonline

CAN DOSTLAR HİKAYE

Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibi sizi parka çağırıyor!

Sürekli telefonlarıyla oynayan çocuklar artık sokakta oynamayı unutmuş gibilerdir. Mahalleye yeni gelenlerin de ısrarıyla, çocuklar bu gidişata son vermek için yeniden parkta oynamaya karar verir. Ama bir sorun vardır: parkın bitişiğindeki evde oturan Kötü Kazım. Parka gelen herkesi korkutan Kötü Kazım’ın kimsenin bilmediği sırrı nedir? Çocuklar bir olup parkı Kazım’dan geri alabilecek midir?

Güldür Güldür ve Bizim Köyün Şarkısı senarist ekibinin senaristliğini üstlendiği, bol kahkahalı bir dostluk ve dayanışma hikâyesi anlatan filmin başrollerini Bizim Köyün Şarkısı ve Güldüy Güldüy Show Çocuk oyuncuları paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda da yine Güldüy Güldüy Çocuk Show’un ve Bizim Köyün Şarkısı’nın yönetmeni Tuğçe Soysop var.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcan dostlar  film