UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL ŞİŞLİ'DE TECAVÜZ DEHŞETİ!

İstanbul Şişli'de, bir parkta akli dengesi yerinde olmayan kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, "Uyuşturucu kullanmıştım hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda Küçükçekmece'deydim " dedi.

İSTANBUL ŞİŞLİ'DE TECAVÜZ DEHŞETİ!

İstanbul Şişli’de akli dengesi yerinde olmayan G.Y. isimli (37) yaşındaki kadına bir parkta tecavüz ettiği iddia edilen Eren O. (25) Tekirdağ Çerkezköy’de yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde‘ “Uyuşturucu kullanmıştım, hatırlamıyorum” ifadelerini kullanan Eren O., savcılıkça tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

VATANDAŞLAR GÖRÜP İHBAR ETTİ

Şişli Abide-i Hürriyet Parkı’nda 20 Ocak Pazar günü sabah saatlerinde vatandaşların ihbarıyla, 37 yaşında bir kadın yarı çıplak halde bulundu. Polis tarafından sağlık kontrolünden geçirilen ve ismi G.Y. olduğu belirlenen kadının tecavüze uğradığı tespit edildi. Akli dengesi de yerinde olmadığı belirlenen kadın tedavi için Bakırköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne götürülürken, tecavüz olayıyla ilgili olarak Asayiş Şube ekiplerince soruşturma başlatıldı.

SARI KAZAĞI ELE VERDİ

Tecavüz sanığını yakalamak için bölgede bulunan 300 güvenlik kamerasının görüntülerini incelemeye alan polis, yaptığı çalışmalarda şüphelinin üzerindeki sarı renkteki kazağından yola çıkarak takip başlattı. Sürdürülen takipler sonucu şüpheli olarak belirlenen şahısın karayoluyla Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine kaçıp saklandığını tespit eden ekipler, adres tespitinin ardından dün yaptığı operasyonla tecavüz zanlısını yakalayarak gözaltına aldı.

"GÖZÜMÜ KÜÇÜKÇEKMECE'DE AÇTIM"

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülerek sorguya alınan Eren O. isimli şüphelinin sorgusunda tecavüz suçlamasını red etmeyip, “Uyuşturucu kullandım. Hiçbir şey hatırlamıyorum. Ne yaptığımın farkında değildim. Ben gözümü Küçükçekmece’de açtım” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Uyuşturucu kullanma ve kasten yaralama suçundan kaydı bulunan Eren O. işlemlerinin ardından gönderildiği adliyede savcılık talebiyle tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTECAVÜZ  DARP