UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ZİRVENİN SAHİBİ “CAN DOSTLAR” OLDU!

Büyük küçük izleyen herkesin çok sevdiği ‘Can Dostlar’ ilk 3 günde 191.726 kişi tarafından izlenerek haftanın şampiyonu oldu! BKM yapımı film, yarıyıl tatilinde hem öğrencilerin hem de ailelerin gönlünde taht kurdu.

ZİRVENİN SAHİBİ “CAN DOSTLAR” OLDU!

“Can Dostlar” filmi herkesin gönlüne taht kurdu.

Büyük küçük demeden herkesin büyük bir beğeniyle izlediği sinema filmi, ilk 3 günde 191.726 kişi tarafından izlenerek haftanın zirvesine oturdu.

İşte “Can Dostlar”ı izleyenler böyle dedi:

“Benim şu ana kadar izlediğim dostluğu en iyi anlatan film. Herkesin ellerine sağlık, herkese tavsiye ediyorum. Yarıyıl tatilinde ‘Can Dostlar’a gidin!”

“Çok güzeldi, bütün duyguları yaşattı bana. Tam duygulanıyorum, sonra tekrardan mutlu oldum çok güzeldi.”

“Eğlenceliydi ve çok komikti. Bence bizim yaşımızdakilerin film yapması güzel bir şey. İnsanların dış görünüşleri dostluklarını etkilemez. Dış görünüşü ne olursa olsun biriyle arkadaş olabilirsin ben bunu anladım.”

“Çok zevkliydi, biraz da gizemliydi, çok sevdim.”

“Çok güzeldi, arkadaşlığın önemini anladım.

‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’ ekibiyle birlikte filmde Selim Bayraktar, Onur Atilla, Ünal Yeter, Esin Eden, Dilşah Demir, Doğan Akdoğan, Tuğçe Karabayır, Ali Rıza Tanyeli, Gökçe Atlas gibi isimler de yer alıyor.

Yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un yaptığı, BKM yapımı ‘Can Dostlar’ın senaryosu Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagehan Cemcir, Onur Ümit, Öner Ateş ve Pelin Serin’e ait. Filmin Ana Destekçisi ise "VAKIFBANK SPOR KULÜBÜ".

Yapımcı: BKM – Necati Akpınar

Vizyon Tarihi: 18 Ocak

Yönetmen: Tuğçe Soysop

Senaryo: Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagehan Cemcir, Onur Ümit, Öner Ateş, Pelin Serin

Oyuncular: Selim Bayraktar, Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Eda Döğer, Dora Dalgıç, Taha Sönmezışık, Arda Taşarcan, Alperen Efe Esmer, İkra Külahlıoğlu, İlknur Külahlıoğlu, Can Aydın, Duru Hoşver, Damla Ateş, Tuğçe Karabayır, Dilşah Demir, Doğan Akdoğan ve Ünal Yeter ve Onur Atilla


 

CAN DOSTLAR HİKAYE

Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibi sizi parka çağırıyor!

Sürekli telefonlarıyla oynayan çocuklar artık sokakta oynamayı unutmuş gibilerdir. Mahalleye yeni gelenlerin de ısrarıyla, çocuklar bu gidişata son vermek için yeniden parkta oynamaya karar verir. Ama bir sorun vardır: parkın bitişiğindeki evde oturan Kötü Kazım. Parka gelen herkesi korkutan Kötü Kazım’ın kimsenin bilmediği sırrı nedir? Çocuklar bir olup parkı Kazım’dan geri alabilecek midir?

Güldür Güldür ve Bizim Köyün Şarkısı senarist ekibinin senaristliğini üstlendiği, bol kahkahalı bir dostluk ve dayanışma hikayesi anlatan filmin başrollerini Bizim Köyün Şarkısı ve Güldüy Güldüy Show Çocuk oyuncuları paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda da yine Güldüy Güldüy Çocuk Show’un ve Bizim Köyün Şarkısı’nın yönetmeni Tuğçe Soysop var.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcan dostlar  film