UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN, MARKETLERDEKİ YÜKSEK FİYATLARA SERT ÇIKTI!

Marketlerdeki yüksek fiyatlarla ilgili değerlendirmede bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Halkımı sömürenlerden hesabını soracağız" dedi.

ERDOĞAN,  MARKETLERDEKİ YÜKSEK  FİYATLARA SERT ÇIKTI!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu'nda düzenlenen Ekonomi Şurası'nda değerlendirmelerde bulunuyor.

"İnancı ve mücadele azmi olmayanlarla yürünebilecek hiçbir yol yoktur" diyen Erdoğan, "İnançla giriştiğimiz her mücadeleyi zafere ulaştırdık. Türkiye'nin en büyük sorunu kendi içindeki bir takım kifayetsizlerdir. Bunlar kendi insanlarına güvenmedikleri için birilerinin emrinde hareket etmişlerdir. Kendi tarihini, kültürünü ısrarla kötüleyen, karikatürize eden bir zihniyetin bu ülkenin geleceğine zerre kadar katkısı olması mümkün değildir" dedi.

ERDOĞAN'IN KONUŞMASINDAN SATIRBAŞLARI;

Sizlerin görüşleri bizler için daima yol gösterici olmuştur. 16 yılda ülkemizi sizlerle birlikte büyüttük. Teknoloji, e-ticareti sizlerle birlikte ülkemizin gündemine taşıdık. Pek çok çalışmayı sizlerle birlikte hayata geçirdik. İş yapılmasının önündeki engelleri sizlerle birlikte kaldırdık. 2023 hedeflerimize de sizlerle birlikte ulaşacağız. Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sizlerle birlikte yükselteceğiz. Türkiye'yi üst gelir grubuna sizlerle birlikte taşıyacağız. 81 milyonun tamamının aş, iş, gelecek sembolü olarak daha kapsamlı hizmetlere inşallah birlikte imza atacağız. Çünkü biz hep birlikte Türkiye'yiz, hep birlikte Türk ekonomisiyiz.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK SORUNU BİR TAKIM KİFAYETSİZLER!

Ticarette de siyasette de başarının sırrı önce inanmak, sonra harekete geçmek ardından da yılmadan mücadeleye devam etmektir. İnancı ve mücadele azmi olmayanlarla yürünebilecek hiçbir yol yoktur. İnançla giriştiğimiz her mücadeleyi zafere ulaştırdık. Türkiye'nin en büyük sorunu kendi içindeki bir takım kifayetsizlerdir. Bunlar kendi insanlarına güvenmedikleri için birilerinin emrinde hareket etmişlerdir. Kendi tarihini, kültürünü ısrarla kötüleyen, karikatürize eden bir zihniyetin bu ülkenin geleceğine zerre kadar katkısı olması mümkün değildir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRecep Tayyip Erdoğan  AK Parti  CHP