UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İZMİRLİLER “CAN DOSTLAR”I KUCAKLADI!

Karne hediyesi tadında, çıktıkları turneyle adeta yarıyıl tatili yapan Can Dostlar ekibi bu sefer de İzmir’deydi! Yönetmen Tuğçe Soysop, oyuncular Selim Bayraktar, Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Eda Döğer, Dora Dalgıç, Taha Sönmezışık, Zeynep Ilgın Çelik, Damla Ateş ve Tuğçe Karabayır, Agora Avm’de sevenleriyle buluştu.

İZMİRLİLER “CAN DOSTLAR”I KUCAKLADI!

Çekimler sırasında dostluklarını daha da pekiştiren ‘Can Dostlar’ film gösterimi öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Selim Bayraktar kendisine yöneltilen “Çocuklarla çalışmak nasl bir duygu?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Bunu ayırmamak lazım çünkü onlar benim dostlarım, hepimiz aynı yaştayız. Kim diyebilir ki ben 70 yaşındayım? Hepimizin duyguları aynı. Aynı şekilde duygulanıyoruz. Çok güzel dost olduk hep beraber”.

SIRADA ADANA VE ADAPAZARI VAR

Dillere dolanan şarkıları ‘Günaydın Çocuklar’la çok sevilen danslarını İzmirlilerle yapan Can Dostlar ekibi alkışlarla salonları gezdi. Karşılaştıkları sevgi seli görülmeye değerdi. Oyuncular sevenleriyle bol bol hem kucaklaştı hem de fotoğraf çektirdi. Can Dostlar, 23 Ocak Çarşamba günü Adana, 25 Ocak Cuma günü de Adapazarı’nda.

CAN DOSTLAR’I ÇOK SEVİYORUZ

Aileleriyle sinema salonlarına akın eden kalabalık, film sonunda da tüm ekibi uzun uzun alkışladı. ‘Can Dostlar’ı çok sevdiklerini söyleyen İzmirliler, 3. Filmi dört gözle beklediklerini söylediler.

‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’ ekibiyle birlikte filmde Selim Bayraktar, Onur Atilla, Ünal Yeter, Esin Eden, Dilşah Demir, Doğan Akdoğan, Tuğçe Karabayır, Ali Rıza Tanyeli, Gökçe Atlas gibi isimler de yer alıyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcan dostlar  film