UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AY TUTULMASI BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

Ay tutulması Dünya, Ay ile Güneş’in arasına geldiği ve Güneş’in Ay’dan yansıyan ışığını kestiği zaman oluşur. Ay tutulması daima dolunaydır ve çoğu zaman bitişler ve tamamlanmalarla ilişkilidir.

AY TUTULMASI BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

Ay tutulmalarında duygusal patlamalar intihar eğilimi ilişkilerde bitişler mide ile ilgili rahatsızlıklar ameliyatlarda kanamalar artabilir. Tutulmalar genel olarak beklenmedik olay ve sürprizleri beraberinde getirebilir. Tutulmalar öğreticidir emeklemeden yürümek yürümeden koşmanın olmadığını öğretirler aslında bizlere.

21 Ocak 2019 Pazartesi günü Dolunay, 21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunun ilk derecesinde Tam Ay Tutulması gerçekleşecek. Tutulma da Uranüs’ün oluşturacağı açılar belirsizlik isyan ve devrimlerin gezegenini değişim ve fırsatlar olarak etkin hale getirecek gibi görünmekte. Beklenmedik olaylar ve haberler, gelecek hakkında endişe ve belirsizliğe neden olabilir. Hayat eskisinden daha telaşlı ve hızlı görünmeye başlayabilir bizler için. Aslan burcunda gerçekleşecek Ay tutulması Ocak 2019'da yalnızca gökyüzünde loş yıldızların bulunduğu bir alanına düşüyor. Bununla birlikte, daha parlak yıldızlar değişikliği kabul etmek güven ve cesaret vermek için Güneş ile aynı hizada sıralanır. Sabır, kendini kontrol etme, uyum ve açık bir zihin, değişen koşullardan doğan yeni fırsatlardan yararlanmanızda yardımcı olacaktır.

AY TUTULMASI ANLAMI

Bu tutulma ile birlikte duygularımıza, samimi ilişkilerimize evimize ve ailemize odaklanırız. Tam ay tutulması özel hayatımız üzerinde daha da güçlü bir etkiye sahiptir. Ay’ın karşısındaki Güneş duyguların ve içgüdülerin nitelikleri, ay tutulmasıyla doruğa ulaşır. Bu, yakın ilişkilerimize objektif ve dengeli bir bakış açısıyla bakmamızı sağlar. Kendi ihtiyaçlarımız ve niyetlerimiz ile temasa geçeceğimiz için, uyumsuzluğa neden olan bir ilişkiyi açıkça görebileceğiz ve tabi doğru kişi ile birlikteysek onun önemini değerini sevginin kıymetini daha da iyi anlayarak ilişkimizi sahiplenip hayatımızın merkezine taşıyabileceğiz. Özellikle tam bir ay Ay tutulması bizler için son altı ayın duygusal birikmişlerini temizleyerek duygularımızın sıfırlanmasını temsil eder.

21 Ocak ay tutulması, 2 Temmuz 2019'da ki tam güneş tutulmasına kadar süren bir tutulma aşaması oluşturmak için 5 Ocak güneş tutulmasında bulunan temaları tamamlar.

AY TUTULMASI ASTROLOJİ OCAK 2019

21 Ocak 2019'da Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasında, Ay Uranüs karesi bunu zorlu bir ay tutulması yapan en önemli etkidir. Unutmamalıyız ki hiç bir fırsat değişim zorluklardan geçmeden gelmez! Ay Uranüs karesi hızlı ruh hali değişimlerine ve itici tepkilere neden olur. Kendimizi gergin hissedebilir ve bağlılık, odaklanma gerektiren şeyler için sabrımız az olabilir diğer zamanlara göre. Eğer biri bizi engellemeye çalışır veya bizi isyan etme olasılığı yüksek olan bir şey yapmaya zorlarsa, tepkilerimiz sertleşebilir sıkıcı ve yeni herhangi bir şeyden rahatsız olabiliriz. Rahatsız edici bir his yüzünden veya yeni bir şey beklentisi içinden olduğunuzdan ötürü rahatlamakta zorlanabilirsiniz. Bu, özellikle yakın ilişkilerimizde ani kararlar ve değişiklikler yapmak için iyi bir tutulma değildir. Yeni karşılaşmalar heyecan ihtiyacımızı karşılayabilir ancak sevdiklerimiz üzerinde olumsuz etki yaratacak ve hayatlarımızda büyük ölçüde üzüntüye sebep olacaktır. Ekstra sabırlı ve hassas olmanızı gerektiren, arkadaşlarımızdan veya ailemizden gelen duygusal patlama deneyimleri yaşayabiliriz.

Tutulma sırasında İletişimin gezegeni Merkür ve devrimci Uranüs karesi oluşacak.

Merkür Uranüs karesi, yukarıda belirtilen rahatsız edici hisler nedeniyle gerginliğe neden olabilir. Şok edici haberler alabilir veya planlarımızı değiştirmeye zorlayacak beklenmedik bir olayla karşılaşabiliriz. Yaşamın normal temposu artar ve sürekli bir şeye yetişmek zorunda olma duygusu huzursuz edici olabilir.

Bu tutulma konsantrasyon eksikliği nedeniyle planlar yapmak ya da detaylı evraklar incelemek için bir zaman değildir. Ekstra dikkat şart. Muhtemelen iletişimimizde, şahsen yazılı olarak veya internette yanlış anlamaların tartışmalara yol açabileceği aksi durumlar olabilir.

Tutulmanın olumlu tarafı, özgün fikirlere ve atılımlara yol açabilecek şeyleri farklı bir bakış açısıyla görme yeteneğiniz artacaktır. Başkalarıyla tesadüfen karşılaşma tanışma fırsatı söz konusudur ancak yeni edinilen birçok arkadaşlık kısa süreli olacaktır. Cesur ifadeler planlar yapmadan önce iki kere düşünmeliyiz. Spontene kararlar almaktan veya anlık gelişen olayları kabul etmekten kaçınmamız gereken bir zaman dilimi.

Bu nedenle esnek ve açık fikirli olmamız önem taşımakta, örnek vermek gerekirse arabanızın bozulmasına veya yazıcıya kâğıt sıkışmalarına kadar beklenmedik olaylarla hazır olmalıyız bunların her biri aşılabilir şeylerdir. Seviyorsak inanıyorsak güven varsa ister bireysel ister ikili ilişkiler yenilikleri sevgi ile kucaklar kendimizle kavga etmeyi bırakıp duygularımızı zihnimizi aklımızla senkronize edip karşımıza çıkan fırsatlar ile iki arada kalan ruhumuzu özgürleştirir hayatımızı yeniden yapılandırabiliriz.

AY TUTULMASI VE SABİT YILDIZLAR

Pi Puppis sabit Yıldız'ın Arapçadan türetilen geleneksel ismi Ahadi olup “Söz sahibi olmak” manasına gelmektedir. Bu yıldız güçlü bir ruh ve zihin verir.

Ticaret ve yolculukta refah sağlar aynı zamanda boğulma ile de ilişkilidir.

Deniz ve taşımacılığı ile nehir ve su kaynakları ile ilgili olayların bağlantısıdır.

En güçlü etkisi 02 ° 02 ′ Kova Burcu'nda bulunan ana sabit yıldız Altair'den gelir.

Kartal'ın boynundaki bu parlak soluk sarı yıldız cesaret, inanç, yüreklilik, boyun eğmezlik, hırs ve özgür bir doğa sağlarken aynı zamanda ani ama geçici zenginliği komuta eder.

Güneşe birleşik Altair yıldızı; kamuya onur, itibar, üstlerden iyilikler, birçok arkadaş ve başarılarımızda aşk hayatımızda ki olumlu etkilerden rahatsızlık duyan kıskanç kişiler, bazı sağlıksızlıklar ve kayıplar ve zehirli hayvanların ısırma tehlikesi ile ilişkilidir.

Bu enerjiler, geleceğe yönelik endişe ve belirsizliğe neden olabilecek beklenmedik olayları ve haberleri gösterir. Bu kontrolsüz ve öngörülemeyen enerjiyle baş etmenin anahtarı açık fikirli olmak, sakin ve sabırlı kalmaktır. Aksi takdirde, dürtüsel reaksiyonlar, hızlı ruh hali değişimi ve yanlış iletişim gibi durumlar panik ve kaosa neden olabilir.

Sabit yıldız bileşimine rağmen Güneş bu düzensiz enerjiyi kontrol etmese de, güven ve cesaret vererek ruhlarımızı diriltir ve uyanık tutar. Kendini kontrol etme ve sabır, stresli durumlarla karşı karşıya kalındığında aşırı tepki gösterme ve tartışma eğilimine karşı koymamızı sağlar. Bu yüzden şartlara ayak uydurabilen olun ve küçük adımlar ile kalıcı olana odaklanın.

BU TUTULMANIN BİZLERE MESAJI

Kötümserler, her fırsatta zorluk görürler; iyimserler ise her zorlukta fırsat.

Winston Churchill

Gelin hep birlikte Aşk’a Güven’e sevgiye kalbimizin güzelliklerine sahip çıkalım ve inanalım kendimize bizi sevenlere ve sevdiklerimize. Uyuyan ruhlarımızı sevgi ile uyandıralım şifa bulalım. Egolarımızı başkaları ile yarışlarımızı geçmişle kavgalarımızı bırakalım alt edelim bu tutulma enerjisi ile. Öfke bir ateşse ateşe talip olup ateşi sevgisi ile öpenlerin kıymetini bilelim sevene sevgi ile karşılık verelim zamanla yarışmak yerine her anın kıymetini bilelim. Haklı çıkmak yerine mutlu olmayı seçelim. Gelişelim özgürleşelim ki dünya dediğimiz âlemde insan olarak güzellikler ile tamamlanabilelim. Niyetlerimiz ve seçimlerimiz ile...

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERASTRODEHA  ŞENAY DEVİ  ay tutulması