UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“ALİ KOÇ’A BÜYÜ MÜ YAPTILAR?..”

Gökhan Kaya yazıyor: “Hazırladığım videoyu izleyin, Ali Koç’un gizli mesajını göreceksiniz!” Fenerbahçe Başkanı’nın konuşmasında herkesin kaçırdığı satır başları!

“ALİ KOÇ’A  BÜYÜ MÜ YAPTILAR?..”

GÖKHAN KAYA YAZIYOR:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçen akşam camiaya seslendi.

Ancak konuşmasındaki “satır başlarını” ve “gizli” mesajı çoğunluk kaçırdı.

O bölümleri aldım şimdi arka arkaya yayınlıyorum.

Zaten uzun süredir birileri dedikodu yapıyordu, “Aziz Yıldırım, Ali Koç’a büyü yaptırmış” diye… Sanırım Ali Koç da bu durumu oldukça ciddiye almış!.. Video’yu izleyince mesajı alacaksınız!..

Ve aynı video’da, kendisi ve sunucunun Fenerbahçe formasıyla daha fazla puan alıp, daha fazla gol atacağını iddia etmesi!..

Valla ben pek büyü müyü anlamam…

Amaaa… Bu sözleri duyunca…

“Doğru olabilir mi?..” diye düşünmeden edemedim!..

Hele hele, herkes transfer isimlerini beklerken, söze “Artık Fener haberlerini youtube’da göreceksiniz!..” diye konuşmaya başlaması… (Taraftar youtube videosu değil, gol ve galibiyet bekliyor, hele hele küme düşme hattında olunmasını asla kabul edemiyor)

Sonrasında… Bir takım listeler yaptırmış, Fenerbahçe’nin zirvede olduğu!..

Örneğin o listelerden biri, Fenerbahçe’nin en çok gol kaçıran ikinci takım olması… ve Ali Koç’un bunun ne kadar aktif bir takım olduğunu gösterdiğini söylemesi!!!

Ve yine büyük transfer ismi beklerken, karşımıza Ertem Şener isminin çıkması!!!

Sanki Aziz Yıldırım döneminde “kınanan” olaylar yeniden yaşanmaya başladı gibi… Bir dejavu!..

Ve de… Kendisi ile sunucuyu işaret edip, “Bu formanın içine seni beni koy, çıkalım, daha fazla puan alır, daha fazla gol atar” demesi aslında güldüğüm bu büyü olayına vallahi inandırıyor beni!..

Sonrası mı?.. Fenerbahçe dün Ümraniye’ye bile yenildi!..

Ben de yıllarca futbol oynadım, şu anda da antrenörlük yapıyorum. Başkan böyle derse o futbolcular bir gün sonra soyunma odasında ne konuşur biliyor musunuz:

“Çıksın oynasın o zaman!..”

Ve maalesef sonuçta üzülen Fenerbahçe taraftarı oluyor. Ama artık kemik bıçağa dayanmış olmalı ki, baktım dün #AliKoçİstifa hastag’i Twitter’da Trend topik olmuş… Bu da çok önemli bir mesaj… Belli ki artık taraftarın da sabrı taşmış!..

Büyüyle falan uğraşılacağına, çok az zaman kaldı çok çok iyi transferler yapılması için uğraşılsa… Ve artık aylar geçti, Aziz Yıldırım kelimesi Fener lügatından çıksa… Sadece başarıya odaklanılsa!!! Yok mu Ali Koç’un yanında olup O’nu uyaracak, gerçeklere döndürecek birisi??? Bari keşke güçlü bir Yönetim Kurulu kursaydı. Kimsenin sesinin çıktığı yok!..

(Yorumlarınızı UçanKuş Medya instagram hesabına yapabilirsiniz)

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERali koç  fenerbahçe