UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇÖPTE ÖLÜ BEBEK BULUNDU!

E-ticaret devi Amazon'un ABD'nin Arizona eyaletindeki dağıtım merkezi binasındaki tuvalette yeni doğmuş ölü bebek bulundu.

ÇÖPTE ÖLÜ BEBEK BULUNDU!

Dünyanın en büyük şirketlerinden Amazon'un ABD'nin Arizona eyaletindeki dağıtım merkezi binasındaki bir tuvalette çöp kutusunda yeni doğmuş ölü bebek bulundu. Şirket yaşanan olayla ilgili,"Oldukça üzücü ve trajik. Amazon çalışanlarının güvenliği şirket için öncelik taşıyor." açıklamasını yaptı.

KADINLAR TUVALETİNDE ÇÖPE ATILMIŞ BEBEK CESEDİ BULUNDU

İnternet alışveriş devi Amazonun Arizona eyaletindeki Phoenix şehrinde bulunan dağıtım merkezi binasında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Binadaki kadınlar tuvaletinde çöp kutusunun içinde yeni doğan bebek cesedi bulunduğu belirtildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin geldiği, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

AMAZON'DAN AÇIKLAMA GELDİ: YAŞANANLAR ÜZÜCÜ VE TRAJİK

Amazon tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, yaşananların oldukça üzücü ve trajik olduğu, yetkililerle birlikte çalışmaların yürütüldüğü belirtilerek, Amazon çalışanlarının güvenliğinin şirket için öncelik olduğu ifade edildi.

PİYASA DEĞERİYLE MİCROSOFT'U GERİDE BIRAKTI

Dünyanın en büyük perakende satış sitesine sahip olan Amazon, ABD borsası Wall Street'te 796,8 milyar dolar değere ulaşarak, 783,4 milyar dolarlık piyasa değeriyle Microsoft'u geride bırakıp zirveye ulaşmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERölü doğan bebek  fotoğraf