UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ART BLEND SERGİSİ, SANATSEVERLERLE BULUŞTU!

Art Blend Sergisi, dün akşam Four Seasons Hotel Bosphorus’ta gerçekleşti.

ART BLEND SERGİSİ, SANATSEVERLERLE BULUŞTU!

Görkemli geceye Aslı-Murat Pilevneli, Ayşegül Hotiç, Elif Edes Tapan, Jülide Berkman, Sevgi Toprak Tunga, Zafer Kozanoğlu ve Merve Büyüksaraç olmak üzere sanat, iş ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

Art Blend sergisinin ev sahipliğini Four Seasons Hotels Istanbul Genel Müdürü Tarek Mourad ile Esra Üstünkaya üstlendi.

Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus genç sanatçıların eserlerini sergileyebileceği bir platform yaratmaya devam ediyor.

Otel, 16 Ocak Çarşamba günü açılış daveti düzenlenen, modern ile gelenekseli bir araya getiren bir projeyle sanatseverleri buluşturdu.

Sergiyi düzenleyen sanat danışmanı Gizem Tatlıcı ve Hülya Şekercioğlu Çebi, davet ve sergide bulunan eserler hakkında UçanKuş TV muhabirleri ile röportaj gerçekleştirdi.

Sergide bulunan eserler hakkında sorulan sorulara Gizem Tatlıcı, “Öncelikle otelin böyle bir proje için bizi davet etmesi bir onur. Yaklaşık 100 eser bulunuyor. Aynı zamanda öğrenci ve hocaları şeklinde gruplar da var. Türkiye’de bulunan yabancı sanatçılarda bulunuyor. İnanılmaz güzel ve keyifli bir proje oldu” şeklinde konuştu.

Hülya Şekercioğlu Çebi, “50’nin üzerinde ve öğrenci buluştu bu projede çok ünlü ve çok başarılı ressamlar ve heykeltıraşlar var. Mimar Sinan’nın müthiş öğrencileri var. Bu sergi gibi değil aslında Four Seasons Hotel Bosphorus bir ev sahipliği yapıyor. Bütün eserler yaklaşık 3 ayda bir değişecek otel galerisi gibi düşünün” şeklinde konuştu.

Yasemen Lative Ayvaz ise “Benim eserlerim genellikle şehir görüntüsünden ve doğa görüntüsünden esinlenerek oluşuyor. Herhangi bir yapraktan, teknenin boyasından bile etkilenebiliyorum, Burada dikkat ederseniz katmanlar ön planda. Renklerimde enerjik renkler seçiyorum. Burada 7 eserle birlikte katılıyorum. Ben etkilendiğim şeyleri ilk kafamda tasarlayıp tuvale aktarabiliyorum. Eserler 3 günde de bitebiliyor, 1 ayda da bitebiliyor, Her eserde değişebilir. Benim eserlerimde en büyük özellik anormal olarak özgür çalışıyorum ve kimseyi örnek almıyorum” şeklinde eserleriyle alakalı bilgi verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsergi