UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADNAN OKTAR’IN GÖZDE KEDİCİĞİ BERİL KONCAGÜL DE İTİRAFÇI OLDU!

Adnan Oktar davasında flaş gelişme. Adnan Oktar'ın gözde kediciği Beril Koncagül de itirafçı oldu.

ADNAN OKTAR’IN GÖZDE KEDİCİĞİ BERİL  KONCAGÜL DE İTİRAFÇI OLDU!

Adnan Oktar suç örgütünün en gözde kediciklerinden Beril Koncagül de itirafçı oldu. Savcılıkta yaklaşık 100 sayfa ifade veren Beril Koncagül, örgüt hakkında küçük çocuklara cinsel istismar, kara para aklama, turnike sistemi, hürriyetten yoksun bırakma, tehdit ve şantaj suçlamaları ile ilgili şok açıklamalarda bulundu. İtirafçı olduktan sonra DA Bursa Cezaevi'nden tahliye edildi.

Adnan Oktar soruşturmasında tutuklanan Beril Koncagül, 8 gün savcılıkta ifade verdikten etkin pişmanlık kapsamında Bursa Cezaevi'nden tahliye edildi.

ADNAN OKTAR SUÇ ÖRGÜTÜNÜ TOPA TUTTU

Sabah’ın haberine göre; Yaklaşık 100 sayfa ifade veren Koncagül, Adnan Oktar'a çok yakın olduğu bilinen "bacılar grubu" üyesi olduğu ifade edildi. Daha önce iki defa etkin pişmanlık yasasından faydalanmak için başvuruda bulunan Beril Koncagül, örgüt avukatları tarafından tehdit edilmesini ve örgüt içinde bulunduğu, 10 yıl boyunca şahit olduğu olayları savcılık ifadesinde bir bir anlattı.

VÜCUDUNUN 3'TE 2'SİNE ZORLA DÖVME YAPTIRMIŞLAR

Dayak, zorla televizyonlarda dans, vücudunun 3'te 2'sine zorla dövme yapılması, kilitlenerek evde tutulması, iletişim araçlarından yoksun bırakılması, kara para aklama, turnike sistemi, hürriyetten yoksun bırakma, tehdit ve şantaj suçlamaları ile ilgili şok eden açıklamalarda bulundu.

İTİRAFÇI SAYISI 31'E YÜKSELDİ

Örgütte itirafçı sayısı 31'e yükselirken 4 örgüt yöneticisinin etkin pişmanlık yasasından yararlanmak için başvuruda bulunduğu öğrenildi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERadnan oktar  kedicik  dava  kedicikler