UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TMSF BAŞKANI MUHİDDİN GÜLAL’DAN UÇANKUŞ TV’YE ÖZEL AÇIKLAMA!

Kayseri’deki BOYDAK Holding’in genel merkezinde Boydak Holding'in 2018 karı açıklandı. TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, BOYDAK Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güler ve BOYDAK CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’in katıldığı toplantının ardından Kayserispor ile İstikbal Mobilya arasında yapılan anlaşma çerçevesinde takımın yeni ismi İstikbal Mobilya Kayserispor oldu.

TMSF BAŞKANI MUHİDDİN GÜLAL’DAN UÇANKUŞ TV’YE ÖZEL AÇIKLAMA!

Boydak Holding'in Ocak-Aralık konsolide vergi öncesi karı yüzde 33,7 artışla 1 milyar 111 milyon TL'ye ulaştı.

Aynı dönemde net kar ise yüzde 25,3 artışla 856 milyon TL oldu.

Şirketin toplam ihracatı da aynı dönemde yüzde 5,1 artışla 391 milyon dolar seviyesine çıktı.

Boydak Holding'in 2018 sonuçlarına ilişkin düzenlenen basın toplantısında konuşan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal; "Boydak Holding emin ellerde, millet emanetine yüksek ihtimamla vaziyet ediyoruz. Boydak Holding büyümeye, katma değer katmaya, istihdam etmeye devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Boydak Holding'te düzenlenen toplantıda konuşan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, TMSF'nin şuanda 955 şirkete vaziyet ettiklerini ve bu şirketlerin yüzde 27 seviyesinde büyüdüğünü söyledi.

“HEDEF İHRACATTA 500 MİLYON DOLAR”

UçanKuş TV muhabiri Fırat Toraman’a da özel röportaj veren Gülal, “Devir aldığımız günden buyana Boydak Holding’de karlılık oranı arttı ve %14 seviyesinde artış sağlandı. 2019’da da katma değer yaratmaya devam edecek 500 milyon dolar gibi bir ihracat hedefimiz var. Karlılık seviyesini de %35 – 40 gibi artırmayı planlıyoruz.” dedi.

ERTEKİN: “HEDEFE ULAŞMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM”

Boydak CEO’su Alpaslan Baki Ertekin de UçanKuş TV’ye verdiği özel röportajında; “2018 yılı ekonomik sıkıntılara rağmen Boydak için çok iyi geçti. 2019 bütçesini yaparken bugünkü 9.8 milyar cironun üstüne %15’lik bir artış öngördük 390 milyon dolarlık ihracatın üzerine de TMSF Başkanı Gülal’ın koyduğu 500 milyon dolar hedefe ulaşmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

KAYSERİSPOR'UN YENİ İSMİ İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR OLDU

Kayserispor ile İstikbal Mobilya'nın sponsorluk anlaşmasına imza attığı toplantıya Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Boydak Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve sarı-kırmızılı futbolcular ile yöneticiler katıldı.

GÜLAL: "BU İKİ MARKAYI TEK ÇATI ALTINDA BULUŞTURACAĞIZ"

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal da sponsorluk anlaşmasına ilişkin şu ifadelere yer verdi:

“Boydak Holding, 2.5 yıldır TMSF altında yönetiliyor. Biz bu süreç içinde özellikle Kayseri’de spor kulüplerimize ve tüm sosyal yardımlaşma faaliyetlerine holding olarak destek veriyoruz. Bugün Kayseri’nin iki önemli markasını bir araya getirmenin mutluluğunu ifade etmek istiyorum. Boydak ismi ile Kayseri özdeşleşmiş durumda. Bu iki markayı tek çatı altında buluşturacağız ve güzel bir sinerji ortaya çıkacak. Bu işbirliğinin hem Türk sporuna hem de Kayserispor’a hayırlar getirmesini diliyorum. Boydak ailesi dün olduğu gibi Kayserispor’un bugün de yanındadır.”

KAYSERİSPOR BAŞKANINDAN BOYDAK’A TEŞEKKÜR

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, “130-140 trilyon TL'lik bir borçla karşılaştık. Sıkıntıların olduğu bir dönemde Kayserispor aşığı, Kayseri aşığı olan Alpaslan bey ile görüşüp dertleştik ve böyle bir fikir ortaya çıktı. TMSF Başkanımız da olaya sıcak baktı ve 2.5 yıllık sponsorluk anlaşması yaptık. 'Mali Milat' ile birlikte kulüpler yasası değişir, basit bir dernek statüsünden çıkarsak, futbola destek vermek isteyenlerin önü açılır. Bu dar zamanda bizlere yardımcı oldukları için Boydak Yönetim Kurulu üyelerine ve CEO Alpaslan Baki Ertekin ile TMSF Başkanı Muhiddin Gülal'a teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERboydak