UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HÜLYA AVŞAR, YİNE İMAJ DEĞİŞTİRDİ!

Hülya Avşar, dün akşam Yeniköy’de bir balıkçıda ailesi ile birlikte yemek yedikten sonra çıkarken görüntülendi. Avşar, kendi ve kızı Zehra Çilingiroğlu’nun ve yeni imajıyla ilgili ve son günlerde yaşanan sinema krizi ile ilgili konuştu.

HÜLYA AVŞAR, YİNE İMAJ DEĞİŞTİRDİ!

Hülya Avşar, dün akşam ailesi ile birlikte Yeniköy’de bulunan Kıyı Balık’ta yemek yedikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Zehra Çilingiroğlu’nun yeni imajıyla ilgili sorulan sorulara Avşar, “O kadar yakışıyor ki her şey, bir kere gençlere çok yakışıyor. Zehra’ya çok yakıştı. Çok dikkat çeken şeyler benim hoşuma giden şeyler. Ben mesela sarışın oldum nasıl değişeceğimi şaşırdım.” şeklinde konuştu.

Hülya Avşar’ın saçlarını sarıya boyatmasından sonraki tepkiler sorulunca Avşar, “ Sarışın oldum nasıl değişeceğimi şaşırdım. Bana bakın bana bakın gibi geliyordu yürürken yolda. Ben sosyal medyada gösteriyorum, gönderiyorum sadece o kadar.” şeklinde yanıt verdi.

GENÇ KIZLARA TAŞ ÇIKARTIYORUM

Sosyal medyada ki paylaşımları sorulan Avşar, “Yaşımın iyisiyim, iyisi olmaya çalışıyorum. Yaş almakta güzel. Nasılsa turşumuz kurulmayacak eninde sonunda…” şeklinde konuştu.

SONUNA KADAR ARKASINDAYIM

Son günlerde çıkan sinema krizi ile ilgili sorulan sorulara Avşar, “Sonuna kadar Cem’in, Yılmaz’ın ve Şahan’ın arkasındayım. Sonuna kadar haklılar.” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHÜLYA AVŞAR