UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEREN’İN SENARYOSUNU ECE ERKEN BOZDU!

Seren Serengil’in derdi ortaya çıktı: “Anılcan Tanrıyar’ı tehdit etmiş!..” Ece Erken bugün Beyaz TV’deki yayınında, “Objektif olmak lazım” derken, “Her şeyi çözdüm. Can Tanrıyar’ın Seren Serengil’le uzak yakın ilgisi yokmuş. Seren Serengil, UçanKuş’un başındaki Anılcan’dan birisiyle ilgili bir haber istemiş ve yapılmayınca, “Ben de senin babanı yazar çizerim” diye tehdit etmiş!..

SEREN’İN SENARYOSUNU ECE ERKEN BOZDU!

Seren Serengil, aylardır yazıp çiziyor, kimse anlam veremiyordu.

Hatta hiç de karşılık bulamıyordu.

Herkes, “Seren Serengil neden devamlı Can Tanrıyar’ı yazıp çiziyor?..” diye düşünürken, yaptıklarına kimse anlam veremiyordu.

Ece Erken, işte bu bilmeceyi “Her şeyi öğrendim. Benim objektif olmam lazım” diyerek bugünkü Beyaz TV yayınında açıkladı.

“Meğer Can Tanrıyar’ın hiç alakası yokmuş. Çünkü kendi gözlerimle gördüm. Seren Serengil, Can Tanrıyar’ın UçanKuş’un başında olan oğlu Anılcan Tanrıyar’ı tehdit etmiş. Açıkça mesaj atmış. Birisiyle ilgili siteye bir haber yapmasını, bir şeyler yapmasını istemiş!.. Anılcan Tanrıyar da yapmamış… Bunun üzerine Anılcan’a , “O zaman ben de senin babanı haber yaparım” diye yazmış. Gözlerimle gördüm!.. Böylece Seren’le Anılcan arasında bir husumet başlamış. Ama Seren nedense Can Tanrıyar’ı karıştırmış, hep onu yazmış!..” dedi.

Zaten Seren Serengil ne yazarsa yazsın Can Tanrıyar, ne ilgileniyor, ne cevap veriyordu. Anılcan Tanrıyar da doğal olarak tehdide boyun eğmemiş ama o da bugüne dek cevap verme gereği duymamıştı!

İşte o video:

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseren serengil  ece erken  can tanrıyar