UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MÜSLÜM FİLMİNİN YAPIMCISI MUSTAFA USLU’DAN,YENİ FİLM MÜJDESİ!

Yıldız Teknik Üniversitesi 17. Yılın Yıldızları Ödülleri, bu akşam Altınyıldız sponsorluğunda gerçekleşti. Ünlü Yapımcı Mustafa Uslu, Müslüm Filmi ile ödül aldı. Uslu, Naim Süleymanoğlu ile ilgili de bir film yapmak istediğini açıkladı.

MÜSLÜM FİLMİNİN YAPIMCISI MUSTAFA USLU’DAN,YENİ FİLM MÜJDESİ!

Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu, konuşmalarıyla gülümsetti.

YILIN SİNEMA OYUNCUSU DEDİKLERİNDE AKLIMA TİMUÇİN GELDİ, ÖDÜLÜ BURAK ALDI”

Mustafa Uslu, “ Ağzımdan daha Müslüm çıkar çıkmaz, burada bir alkış fırtınası kopmuştu. O beni çok umutlandırmıştı ve iyi bir şey olacağına inanmıştım. Siz alkışladığınız gün filme dair bir şey yoktu. Çok sıkıntılar yaşadık, o günlerde yanımda Timuçin Esen vardı. Yılın en iyi sinema oyuncusu dediklerinde aklıma Timuçin Esen geldi. Ama ödülü Burak Özçivit aldı. Bildiğim kadarıyla Burak Özçivit’in, 2018 yılında sinema filmi de yok. “ dedi.

NAİM SÜLEYMANOĞLU FİLMİ GELİYOR!

Uslu, yeni film müjdesi vererek, “Bu sene yeni bir film yapmak istiyorum. Uluslararası bir film olacak. Bu ödülü yine almak istiyorum. Bizim içimizden seçilmiş çok özel bir insanı Allah’ın izniyle dünyaya tanıtacağım. 1980 yıllarında ülkemizin sağ sol diye ayrıldığı yıllarda, mutsuz olduğumuz günlerde, 1 metre 58 santimetre bir adam geldi. Naim Süleymanoğlu. O bize kendi kendimize yeteceğini gösterdi. Son yüzyılın en güçlü adamı, kendi ağırlığının üç katını kaldıran adam.” şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMustafa Uslu  Ayla  Müslüm  Naim Süleymanoğlu