UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞİŞLİ’DE TUHAF OLAY! DÜN PATLAYAN BOMBAYI BUGÜN FARK ETTİLER!

İstanbul Şişli'de, dün bir otoparkın girişine konulduktan sonra uzaktan kumandayla patlatılan ses bombası, tuhaf şekilde bugün fark edildi.

ŞİŞLİ’DE TUHAF OLAY! DÜN PATLAYAN BOMBAYI BUGÜN FARK ETTİLER!

Okmeydanı Mahmut Şevket Mahallesi Gürbüz Sokağı üzerinde bulunan bir otoparkın önünde dün gece saatlerinde bir patlama sesi duyuldu.

ERTESİ GÜN ÇALIŞANLAR TARAFINDAN FARK EDİLDİ

Otopark görevlileri, maytap patlaması nedeniyle çıkmış olabileceği düşüncesiyle sesin geldiği yeri kontrol etmezken, bomba, vardiya değişimine gelen bir başka çalışan tarafından fark edildi.

SES BOMBASI ÇIKTI

Vardiya değişimi için saat 18.00 sıralarında otoparka gelen çalışan, girişteki kulübe önünde patlama izleri ve parçalanmış bir anten görünce polise haber verdi.

Olay yerine gelen polisin yaptığı ilk incelemenin ardından parçaların el yapımı bir ses bombasına ait olduğu tespit edildi.

KAMERALAR İNCELENDİ

Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, bomba uzmanı ekipler, çevrede inceleme yaparak bombaya ait parçaları topladı. Otoparkın ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını da inceleyen polis, bombayı yüzünü kapüşonla gizleyen bir kişinin koyduğunu tespit etti.

Polis, bombayı uzaktan kumandayla patlattıktan sonra kayıplara karışan kişiyi yakalamak için çalışmalara başladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİstanbul  Şişli  bomba