UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YAŞAR İPEK DE Mİ SEREN’İ TERK ETTİ?

Her gün bir ünlüyle kavga eden Seren Serengil’le Yaşar İpek’in bu kez birbirleriyle kavga ettikleri ve Yaşar İpek’in boşanma işlemleri için adliyeye gittiği iddia edildi! Sabah büyük bir kavga ettikleri ileri sürülen çiftin gündeme gelmek için böyle bir olay yarattığı iddiaları da var.

YAŞAR İPEK DE Mİ SEREN’İ TERK ETTİ?

Seren Serengil’le Yaşar İpek son dönemde neredeyse her gün bir ünlüye saldırıyor ve kavga çıkartıyorlardı!

Sonuçta bu sabah ise ikilinin birbirine girdikleri iddia edildi. Birbirlerine sürahi dahi fırlattıkları söylenen ikilinin ilerleyen saatlerde birbirlerini takibi de bıraktıkları hatta Yaşar İpek’in Seren Serengil’le olan birçok fotoğrafı da sildiği gözlendi!

Sonraki saatlerde boşanma işlemleri için adliyeye gittiği ileri sürülen Yaşar İpek kendi hesabından bir adliye fotoğrafı paylaştı ancak sonrasında bu fotoğrafı sildi.

Bu arada birbirini takipten silip böyle bir ortam yaratmanın gündeme gelmek için yine bir oyun olduğunu iddia edenler de var

Ancak Star’dan ayrıldığından beri çalışmayan ve kavga etmediği kimse kalmayan Seren Serengil’i Yaşar İpek’in de terk etme ihtimalinin büyük olduğu söyleniyor.

SON DAKİKA!

SEREN SERENGİL İLE YAŞAR İPEK’İN AVUKATINDAN İLGİNÇ BİR AÇIKLAMA GELDİ: Müvekkilim Sn.Yaşar İPEK'in @yasaripekofficial kullanıcı adlı hesabı TAHMİNLERİMİZCE ŞİFRELERİNİ BİLEN BİRİLERİ TARAFINDAN veya BAŞKACA KİŞİLER TARAFINDAN HESABI HACKLENMİŞ olup, tarafımca müvekkilime ait HESABIN ALINMASI ve hesabı heckleyenlerle ilgili YASAL SÜREÇ başlatılmıştır. Nöbetçi savcılıkta işlemler yapılmaktadır. 09.01.2019

 

Sn. Yaşar İPEK

Vekili

Av. Esennur EZGİ

 



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13