UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CELİL NALÇAKAN’DAN BİTEN İLİŞKİSİYLE İLGİLİ OLAY SÖZLER!

UçanKuş TV’nin merakla beklenen programı Magazin Merkezi, dün akşam Celil Nalçakan ve Ceren Kahyaoğlu’nun biten ilişkisinin perde arkasını araladı. Celil Nalçakan, canlı yayına bağlanarak Ceren Kahyaoğlu’yla ilgili olay itiraflarda bulundu.

CELİL NALÇAKAN’DAN  BİTEN İLİŞKİSİYLE  İLGİLİ OLAY SÖZLER!

Celil Nalçakan ve Ceren Kahyaoğlu çiftinin ayrılığı magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Celil Nalçakan, Ceren Kahyaoğlu’na öyle bir veda etti ki sosyal medyada gündem oldu.

Celil Nalçakan’ın “Bin hata, bin bir kavga, yokuş aşağı inerken yanakta bir gamze oluyor… Aileme ve bana bu kadar kıymet verdiğin için, hem “elveda”, hem “eyvallah” dediğin için, güzel gülen gözlerin bir zaman parladığı için, sana çok teşekkür ederim canımın içi Ceren Kahyaoğlu… Hata da, günah da suç da ben'im… Hoşça kal canımın içi en sevdiğim… Ayağına taş, gözüne yaş değmesin…” diyerek veda etmesi kafaları karıştırmıştı.

Bilal Özcan ve Elife Yılmaz, dün akşam UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan “Magazin Merkezi” programında Celil ve Ceren çiftinin ayrılığının perde arkasını masaya yatırdı.

Tam da o esnada Elife Yılmaz’ı cep telefonundan arayan Celil Nalçakan, canlı yayında biten ilişkisiyle ilgili özel açıklamalar yaptı.

Celil Nalçakan, Ceren Kahyaoğlu ile ayrılığını şu sözlerle açıkladı; “Allah onun ailesinden razı olsun. Dünyaya böyle bir evlat verdikleri için. Ben onu hak etmedim ve bitti. Kendimi affetmeyeceğim. Kendime çok kızgınım.” 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcelil nalçakan  ceren kahyaoğlu