UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DENİZLİ'DE BOMBA GİBİ PATLAYAN KOMBİ BİNAYI KÜLE ÇEVİRDİ!

Denizli’de meydana gelen olayda, bir apartman binasının kombisi patladı. Bomba etkisiyle patlayan kombi bütün binayı küle çevirdi.

DENİZLİ'DE BOMBA GİBİ PATLAYAN KOMBİ BİNAYI KÜLE ÇEVİRDİ!

Merkezefendi ilçesinde, bir binanın ikinci katındaki dairede kombinin patlamasıyla yangın çıktı. Ev sahibi Sercan Şahin, 2 yaşındaki kızı Serra Sina Şahin ile dışarı çıkarak canlarını kurtarırken, alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 66 Sokak'ta bulunan bir binanın ikinci katındaki Sercan Şahin'e ait dairenin balkonundaki kombi, bugün saat 15.30 sıralarında büyük bir gürültüyle patladı.

Patlamayla birlikte yangın çıktı. Balkon perdesinin tutuşmasının ardından yangın kısa sürede büyüdü. Ev sahibi Sercan Şahin, 2 yaşındaki kızı Serra Sina Şahin ile dışarı çıkarak canlarını kurtardı. Çevredekiler durumu itfaiyeye bildirdi. İtfaiye ekipleri su sıkarak alevleri yarım saatte söndürdü. Evde büyük oranda maddi hasar meydana geldi.

Canlarını zor kurtardıklarını belirten Sercan Şahin, "Patlama sesinin ardından alevleri gördüm. Çocuğumu kucaklarayarak hemen aşağıya indim. Aile olarak mağdur olduk, her şeyimiz yandı. Doğalgaz dağıtım şirketinden gelen yetkililer, gaz kaçağı olduğunu söyledi. Bir hafta önce kombi için yetkili firmayı arayıp bakımlarını yapmaları için aramıştım. Bir haftadır gelmediler. Kombi yetkili firmasından şikâyetçi olacağım" diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDenizli  bomba  kombi