UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAHSUN KIRMIZIGÜL’ÜN “MUCİZE 2” HEYECANI!

Müzik kariyerine ara verip yönetmenliğe adım atan Mahsun Kırmızıgül, eşi Ece Binay ile geçtiğimiz akşam Torun Center Artı Sahnede görüntülendiler. Kırmızıgül, son günlerde tartışılan sinema ve patlamış mısır krizine değindi.

MAHSUN KIRMIZIGÜL’ÜN “MUCİZE 2” HEYECANI!

Mahsun Kırmızıgül ve eşi Ece Binay ile geçtiğimiz akşam Kral Komedi oyununu izlemeye gelenler arasındaydı.

Kral Komedi oyunu ile ilgili sorulara Kırmızıgül, “Erdal abiyle biz çalıştık. Çok değerli bir üstat... Zaten “Mucize 2”de insanlar görecekler farkını. Bugün tiyatro da çok güzeldi, herkes izledi. Herkese tavsiye ediyorum.” şeklinde konuştu.

“BİZ ASLA SİNEMA BİLETLERİNE ZAM GELSİN DERDİNDE DEĞİLİZ”

Son günlerde patlamış mısır konusu üzerine sorulan sorulara Mahsun Kırmızıgül, ”Şu anda biz birlikte hareket ediyoruz. Yanlış giden bir şeyler var 5-6 senedir Türk sinemasında. Hepimizin istediği tek bir şey şeffaflık ve dürüstlük… Maalesef yapım maliyetleri o kadar artı ki Türkiye’de insanlar aslında gişelerde çok büyük paralar ödüyorlar. Şunu insanlar yanlış anlamasınlar biz asla biz asla sinema biletlerine zam gelsin derdinde değiliz. Biz sinema filmlere çok büyük paralar ödeyerek risk alarak bu işlere giriyoruz. Ben mikrofonu bıraktım. Ben mikrofonu kolay kolay bırakmazdım ben hem şanı hem şöhreti bıraktım sinemaya olan sevgimden saygımdan dolayı. Bundan böyle bu iş yürümez. Son 10 yılda yapım maliyeti arttı. Haklı olarak insanlar haklarını aramaya başladı. Bu Türkiye’de büyük bir sorun.” şeklinde konuştu.

Muhabirlerin; “Sahnelere dönecek misiniz?” sorularına Kırmızıgül; “Elinizde bir mikrofon ve binlerce kişi sizi dinlemeye geliyor, bu bambaşka ama sinema, kolektif bir şey. Mucize filmine odaklandım. Bakalım “Mucize 2” bir çıksın da...” şeklinde konuştu.

Muhabirlerin; “Sahne teklifi geliyor mu?” sorularına ise Kırmızıgül, “Sahneye çıkmam için ne teklifler geliyor gelen rakamları duysanız ağzınız açık kalır. Ama ben kabul etmiyorum. Sinema aşkı bambaşka bunu da herkes bilsin istiyorum.” şeklinde yanıt verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmahsun kırmızıgül  mucize 2