UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KARISI EVE ADAM ALINCA POLİSİ ARADI!

Antalya'da öğretmen H.S., yerleştirdiği kameradan, karısı M.S.'nin eve bir erkek aldığını gördüğü iddiasıyla polise ihbarda bulundu.

KARISI EVE  ADAM ALINCA  POLİSİ ARADI!

Polise tuhaf şikâyet. Olay, saat 10.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi'ndeki bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Korkuteli ilçesinde öğretmen H.S., 1 çocuk annesi eşi M.S.'nin, kendisini bir başka erkekle aldattığını; bunu da eve yerleştirdiği kameralardan gördüğünü öne sürerek polise ihbarda bulundu.

İhbar üzerine bölgeye resmi ve sivil polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen ekipler, evde M.S. dışında kimse olmadığını tespit etti.

"ONU REZİL EDECEĞİM"

Olayı duyan M.S.'nin annesi eve gelerek, damadına tepki gösterdi. Polise, "Benim kızım öyle biri değil" diyen anne, "Bir ay önce 'Ayrılalım' diyordu. Kızım da arada çocuk olduğu için istemiyordu. Ben onu Antalya'ya rezil edeceğim" sözleriyle tepki gösterdi.

Polis, M.S.'yi ifadesine başvurmak üzere Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. M.S.'nin ifadesinde, K.A. adlı kişiyi eve aldığını öne sürdüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERantalya  karısı  kamera  eşi  polis