UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ FENOMENDEN BÜYÜK JEST! BİNLERCE DOLAR GÖNDERDİ!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaşayan Ömer Okkalı, dünyaca ünlü sosyal medya fenomeni Dan Bilzerian tarafından Amerika'ya davet edildi. Bilzerian, Türk gencine yol masraflarını karşılaması için 5 bin dolar gönderdi.

ÜNLÜ FENOMENDEN BÜYÜK JEST! BİNLERCE DOLAR GÖNDERDİ!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaşayan Ömer Okkalı, dünyaca ünlü sosyal medya fenomeni Dan Bilzerian tarafından Amerika'ya davet edildi. Bilet parası hesabına yatırılan Ömer Okkalı, Amerika'ya giderken hediye olarak İzmit pişmaniyesi ve Kocaelispor atkısı götürecek.

GÖRÜŞMEK İÇİN GÜN SAYIYOR

Kartepe'de yaşayan, bir akrabasına ait şirkette çalışan Ömer Okkalı'nın instagramda paylaştığı hikâyeyi, ünlü sosyal medya fenomeni Dan Bilzerian gördü. Bu andan sonra hayatı değişen Ömer Okkalı, Dan Bilzerian'a özel mesaj ile "Merhaba Dan Bilzerian. Senin çok büyük bir hayranınım. Amerika'ya gelmek istiyorum. Ancak bu imkânsız görünüyor. Bana yardım edebilir misin?" yazdı. Kısa sürede cevap veren Dan Bilzerian ise "Sana yardım etmek için ne yapabilirim?" diyerek talebini iletmesi için Ömer ile telefon numarasını paylaştı. Dan Bilzerian'ın ekibi ile irtibata geçen Ömer Okkalı'nın hesabına aynı gün içerisinde bilet parası olarak 5 bin dolar yatırıldı. New York John F. Kennedy Havalimanı'na bilet alan Ömer Okkalı, ay sonunda Amerika'ya gidip Dan Bilzerian ile görüşmek için gün sayıyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdanzbilen