UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURCU KIRATLI'DAN GELİNLİK AÇIKLAMASI!...

Başarılı şarkıcı Sinan Akçıl geçtiğimiz hafta güzel oyuncu Burcu Kıratlı ile Hollanda’da hayatını birleştirdi. Düğün sonrası en çok konuşulan ise Kıratlı’nın tercih ettiği gelinlik oldu.

BURCU KIRATLI'DAN GELİNLİK AÇIKLAMASI!...

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, 2018 Aralık ayının son haftası Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki Türk Konsolosluğu'nda hayatlarını birleştirdi. Düğün biteli yaklaşık bir hafta oldu fakat Burcu Kıratlı’nın düğünde giydiği görkemli gelinlik sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Bugün ise bazı medya organlarında Burcu Kıratlı’nın giydiği gelinlikle alakalı bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Kıratlı: "Amsterdam'ın tarzına, ruhuna uygun model seçtim. Düğün mayısta, İstanbul'da. O zaman daha klasik bir gelinlik giyeceğim" ifadelerini kullandığı iddia edilmişti. Çıkan bu iddiaların ardından Burcu Kıratlı’dan cevap geldi.

 

“AÇIKLAMA YAPMA GEREĞİ DUYMUYORUM”

Güzel oyuncu Burcu Kıratlı, sosyal medya sayfasından bir açıklama yaparak hakkında çıkan iddiaları yalanladı. Kıratlı: “Hmm Gelinliğimle ilgili açıklama yaptığım yazılmış. Açıklama yapma gereği duymayacak kadar çok severek giydim


DÜĞÜN TARİHİNİ İLK KEZ AÇIKLADI

Burcu Kıratlı, sosyal medya sayfasından düğün tarihini de açıkladı. Kıratlı: "Düğünümüz Mayıs ayında değil, Haziran ayında" ifadelerini kullandı.


 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSİNAN AKÇIL  BURCU KIRATLI