UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KARISININ ÖNÜNDE BALDIZINA, ÖZ ÇOCUKLARINA VE YEĞENİNE TECAVÜZ!

Türk televizyon tarihinin en korkunç hikâyesini Müge Anlı aydınlatmak üzere... Çevresindeki tüm kadınlara ve çocuklara işkence yaparak tecavüz ettiği iddia edilen Tuncer U., cinayete azmettirmekten fuhşa, gasptan adam kaçırmaya kadar onlarca iğrenç suçla da itham ediliyor.

KARISININ ÖNÜNDE BALDIZINA, ÖZ ÇOCUKLARINA VE YEĞENİNE TECAVÜZ!

İşte akıl almaz detayların olduğu kâbus gibi bir hikâye...

MÜGE ANLI'DA KORKUNÇ HİKAYE!

Harun ve Havva P., çiftinin 5 çocuğu bulunuyor: Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe M., Çocuklardan biri olan Emine, Tuncer U. ile evleniyor. Kardeşi Meryem de Ahmet ile dünyevine giriyor. Emine ve Tuncer U., çiftinin bir kız bir de erkek çocuğu oluyor. Meryem ve Ahmet çiftinin de Recep ve Melike adlarında iki çocuğu dünyaya geliyor. Sapık Tuncer kendisini tüm aile içinde 'cinci hoca' olarak tanıtıyor. Ailede ona sadece baba Harun ve bacanağı Meryem'in kocası Ahmet inanmıyor. Ahmet’i ortadan kaldırmak isteyen Tuncer, eşinin kardeşi İsa’yı etkisi altına alıp onu öldürtüyor. Baba Harun oğlunun hapse girmesini istemediği için suçu üstleniyor ve hapse giriyor. Ahmet ölünce Meryem ve iki çocuğu (Recep-Melike), Tuncer’in kapıcı dairesinde kalmaya başlıyor. Tuncer burada evde kalan herkese tecavüz ediyor, işkencelerde bulunuyor. İşkence ve tecavüzlerin sonucunda evden kaçmayı başaran Recep hastane kontrolünün ardından yurda yerleştiriliyor.

Kocasını öldürdüğü Meryem’e tecavüz ve işkenceye devam eden Tuncer, kadına zorla kredi çektiriyor. Bu para ile araba alıyor ve aileye "Sizi kaçırıyorum. Ölen damadınız Ahmet’in ailesi peşinizde. Onlar organ mafyası" diyerek kandırıyor ve aile arabada yaşamaya başlıyor. Bu arada aileye de ‘Meryem, Ahmet onun eski kocası olduğu için ailesine haber uçuruyor. Sizi öldürtecek’ diyerek yalan söylüyor. Aileyi Meryem’e düşman ediyor. Kadını ağaca bağlıyor, darp ediyor, aç bırakıyor ve bunların sonucunda Meryem ölüyor. Meryem'in kardeşi İsa ile birlikte kadını bölgede bir yere gömüyorlar. Geride kalan Melike’nin kâbusu devam ediyor. Tuncer küçük kıza 6 yaşında tecavüz ediyor, hamile kalmasından korkarak her gün karnına taş bağlıyor, ispirto içiriyor. Bu işkencelerin sonucunda Melike de ölüyor.

Müge Anlı 3 Ocak Perşembe günü, iddialarda adı geçen herkesi canlı yayına topladı ve herkes bildiğini anlattı. Ancak en büyük bilgi Müge Anlı'daydı. Müge Anlı, Tuncer U., hakkında kan donduran gerçekleri raporlarla birlikte izleyiciyle paylaştı. 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMÜGE ANLI TECAVÜZ