UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİZİSİZ GÜNLERDE HANGİ PROGRAM İYİ GİTTİ?

TRT dışında dizilerin olmadığı ekranda izlenme oranları iyice düştü!.. FOX Haber zirvede!.. Beyaz TV Söylemezsem Olmaz’a hala nasıl devam ediyor, soru işareti?..

DİZİSİZ GÜNLERDE HANGİ PROGRAM İYİ GİTTİ?

Dünkü ratingleri baktığımızda…

Fox Ana Haber’in uzak ara zirvede yer aldığını görüyoruz.

TRT dışında dizilerin yayınlanmadığı gün izlenme oranlarının da iyice düştüğünü görüyoruz.

Ancak ayda 20-30 milyon TL bütçeden kurtulan kanalların büyük bölümünün 3 haftalık aradan sonra(kanallar aralarında anlaşıp bu şekilde bir centilmenlik anlaşması yapmışlardı) eskisi gibi dizilere devam etmesi de artık intihar gibi görülüyor.

Uzun zamandır yazdığımız gibi diziler, artık şifreli kanallarda yani paralı olarak yayınlanma eğiliminde olacak…

Yine düne baktığımızda bu boşluktan faydalanıp iyi rating alan program da yok aslında…

TV yöneticileri yepyeni bir anlayışa bürünmek zorunda… Ya da bu kanalların patronları artık yeni anlayış yaratabilecek “birileri”ni bulacak!..

Ve magazinde aylardır ilk 100’e giremeyen ve kelimenin tam anlamıyla “biten” ama her nasılsa yayına devam eden Beyaz TV’nin Söylemezsem Olmaz programı dün bu boşlukta yine ilk 100'ü  bile görememiş…

Başarısızlığın getirdiği öfkeyle önüne gelene saldıran, RTÜK kurallarını artık tanımayan ve rating almak için her şeyi göze alan ve de bu tarzıyla hem magazin camiasından, hem ünlülerden, hem de ünlülerin hayranlarından büyük tepki gören Söylemezsem Olmaz, bu tarzıyla daha ne kadar devam edebilir, o da bir soru işareti…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrating  rating analiz