UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖNÜL YAZAR HASTANEYE KALDIRILDI!

"Taş Bebek" lakaplı usta sanatçı Gönül Yazar’ın Amerika’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Gönül Yazar'ın sağlık durumu nasıl?

GÖNÜL YAZAR HASTANEYE  KALDIRILDI!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, “Taş Bebek” lakaplı usta sanatçı Gönül Yazar’ın Amerika’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Onur Akay, “Yeni yıla girmeden 4 gün önce Amerika’ya giden efsane sanatçımız Gönül Yazar, Amerika’da rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Günlerdir ateşler içinde tedavi gören ve yeni yıla Amerika’da hasta yatağında giren Gönül Yazar’a acil şifalar, yeni yılda sağlık ve mutluluklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YÜRÜMEKTE ZORLUK ÇEKİYOR

Ayrıca Gönül Yazar’ın uzun süredir sağlık problemleri yaşadığını da duyuran Onur Akay, Yazar’ın daha önce ise banyoda kayarak düştüğünü açıkladı. Akay, “Gönül Yazar, daha önce ise banyoda kayarak düştü. Menüsküs yırtığı teşhisi konan değerli sanatçımız, uzun süredir iyileşemedi ve şiddetli ağrılardan dolayı yürümekte zorluk çekiyordu.” açıklamasını yaparak, Gönül Yazar’la sahnede çekilmiş bir fotoğrafını da paylaştı.   

GÖNÜL YAZAR'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan, Gönül Yazar sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.Ünlü sanatçı iyi olduğunu şu sözlerle duyurdu: 'Abartılacak bir durum yok. Uçakta üşüttüm sadece. Santa Monica'dayım şu an.'

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgönül yazar  yoğun bakım