UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

2018'İN TOP MEKANLARI BELİRLENDİ!

Bütün bir yılın değerlendirildiği, enlerin belirlendiği o gün geldi… 2018’de en çok hangi mekanlar neden tercih edildi? UçanKuş’un özel bölümü olan "Top mekanlar"da işte yılın mekanları...

2018'İN TOP MEKANLARI BELİRLENDİ!

PEOPLE

People, lezzetli yemekleri ve ünlü isimlerin sahneleriyle, İstanbul gece hayatına ayrı bir renk kattı. Zengin menüsünden tutun da konforlu ortamına, nostaljik atmosferine kadar misafirlerini şımartan People,  samimi ve sıcak havasıyla 2018’de müşterilerinin vazgeçilmezi oldu.




PARLE

Parle’yi tanımlarsak, Fransız kafelerinin modern bir yorumlaması diyebiliriz. Mekanı özel kılan ortam ve lezzet bu yıl Parle’yi parlattı.  Yaşamın tadını çıkarmak isteyenlerin buluşma noktası Parle, kusursuz hizmet anlayışı ve eşsiz menüsüyle de farkını ortaya koydu.






GALVİN

Şık bir İtalyan restoranı havasında olan Galvin Nişantaşı, bulunduğu bölgede lezzet hakimiyetini iyiden iyiye kanıtladı. Bugüne kadar kapıdan çıkanlar Galvin ile ilgili lezzeti, dekorasyonu, dinginliği konuşarak çıktı.



ATLAS BALIK

Eğer İstanbul’da yaşıyorsanız, Atlas Balık’a gidip, mümkünse cam kenarı olan bir masaya oturun. Sonra kendinize bir ızgara balık ve yanına içeceğinizi söyleyin. Güzel bir günü, güzel duygularla Atlas Balık’ta noktalayabilirsiniz.




 

MÜNHASIR

Münhasır,  Beyoğlu’nun tarih kokan eşsiz silueti, kültürel dokusu ve nostaljik tramvay sesleri eşliğinde 2018’de birçok sevince ortak oldu. Türk mutfağının en seçkin döner, et ve kebap menüleriyle uzun zamandan beri yerli, yabancı turistlerin uğrak noktası olan Münhasır Döner & Kebap 2018 yılının enleri arasında yerini aldı.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtop mekanları