UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN: "MUHTARLARIMIZI ÜZEN BENİ DE ÜZER"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, “Bu toprakları bölmeye yeltenenlere 31 Mart'ta en güzel cevabı sayenizde millet verecek” dedi.

ERDOĞAN: "MUHTARLARIMIZI ÜZEN BENİ DE ÜZER"

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 49. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, “Ülkemizin neresi olursa olsun, en doğu en batı en kuzey en güney, bu toprakları bölmeye yeltenenlere 31 Mart'ta en güzel cevabı sayenizde millet verecek” şeklinde konuştu.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

 

"MUHTARLARIMIZI ÜZEN BENİ DE ÜZER"

Devletin mahalle ve köy halkı üzerindeki gözü kolu, mahalle ve köy halkının da temsilcileri olarak sizlere çok önem veriyoruz. Muhtarlarımızı üzen beni de üzer. Muhtarlarımızı memnun eden beni de memnun eder.

SGK primlerinin devlet tarafından ödenmesine imkân sağladık. Muhtar maaşlarını geçmişle kıyaslanmayacak seviyeye çıkardık.

ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA YANIT

Bu salondaki Türkiye'nin demokrasinin tavanından tabanına nasıl ahenk içinde işlediğinin ispatıdır. Milletim beni yüzde 52,6 oy verdi Sen yüzde 52,6'ya ihanet edemezsin.

 Bay Kemal, ben senin cumhurbaşkanın olmaya meraklı değilim, ben milletimin cumhurbaşkanı olarak seçildim. Bu zat ağzından çıkan sözün anlamını bilse bunu söylemek yerine kendini o kürsüden aşağı atar. Siyasi iktidarın meşruiyeti, yönetmeye talip olduğu toplumdan aldığı desteği ifade eder.

 

"TERÖRİSTLERLE EL ELE YÜRÜYENE BENİM MİLLETİM YÜRÜ DEMEZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Sen, yüzde 52,6'ya ihanet edemezsin. Bugüne kadar ettiğin için bir yaraya merhem olmadın. 31 Mart'ta da olamayacaksın. Teröristlerle el ele yürüyene benim milletim yürü demez." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRecep Tayyip Erdoğan  AK Parti  CHP