UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN'DAN METİN AKPINAR VE MÜJDAT GEZEN'İN SÖZLERİNE TEPKİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in sözlerine sert tepki…

ERDOĞAN'DAN METİN AKPINAR VE MÜJDAT GEZEN'İN SÖZLERİNE TEPKİ!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) 2018 Yılı Mali Genel Kurulu'nda konuşan Başkan Erdoğan, önceki gün Uğur Dündar'ın Halk TV'deki programında konuşan Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'a sert tepki gösterdi.

Erdoğan, "Beni ipe götüreceklermiş, bunu sanatçı müsveddeleri yapacakmış, senin her yerin sanatçı olsa ne yazar. Beni ipe götürecekmiş, senin haddine mi? Biz şahadete inanmış insanlarımız: Biz bunların bedelini ödemeye hazırız. Bunlar sanatçı müsveddesi" ifadelerini kullandı.

Erdoğan şöyle konuştu:

"BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEKLER"

Beni ipe götüreceklermiş, bunu sanatçı müsveddeleri yapacakmış, senin her yerin sanatçı olsa ne yazar. Beni ipe götürecekmiş, senin haddine mi? Biz şahadete inanmış insanlarımız: Biz bunların bedelini ödemeye hazırız. Bunlar sanatçı müsveddesi. Bunun bedelini ödeyecekler. Kalkacaksın bu ülkenin Cumhurbaşkanını ipte saldandıracaksın. Şimdi yargıya git. Paris'teki gösterilere laf etmeyenler, polisimizi orantısız güçle suçluyorlardı. Milletimizle, STK'larımızla el ele verdik püskürttük. 17-25 Aralık'ta da gördük, sonra 15 Temmuz o gece milli irade zaferine imza attık.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13